0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červené Pečky vyplenily Dobré Pole


Branky


23

Famózní Linhart v bráně a střídající Chochola, který dvakrát dopravil míč do sítě domácích, byli hlavními strůjci výhry Č.Peček/Pašinky v Dobráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chochola vystřídal a vzápětí otevřel skóre

Od počátku utkání to byla bitva o každou píď hřiště. Hráči Č. Peček dobře cítili, že tady by se nějaký bod uhrát dal, ale borci Dobrého Pole samozřejmě na vlastním hřišti body rozdávat nechtějí. A proto se hra přelévala ze strany na stranu, na menším dobropolském hřišti vznikalo plno osobních soubojů a hra se často kouskovala. Nicméně napětím a bojovností mohla diváky bavit.

 

V pětadvacáté minutě musel kvůli nezaviněnému zranění kolene střídat hostující Bílý. Na hřišti se místo něj objevil teprve sedmnáctiletý Jiří Chochola a v dalším průběhu se toto střídání ukázalo jako klíčové. Chochola již po dvou minutách na hřišti byl včas u míče, který vypadl domácímu gólmanovi z rukou a dopravil ho do sítě - 0:1.

 

Lahůdku předvedl po dalších osmi minutách Jakub Krupička, který nádherně zakroutil míč přímo z rohového kopu do brány Svobody - 0:2. Tímto výsledkem skončil i první poločas.

 

Linhart čaroval

Druhý poločas začal očekávaným náporem domácích, ale v brance Červených Peček / Pašinky stál famózní Linhart, který zmařil dobře pět tutových šancí domácích. Ani hosté ale jen nebránili a snažili se využít každé příležitosti k rychlému protiútoku. Po více než hodině zakročil proti dlouhému pasu domácí brankář, ale rukou zahrál mimo pokutové území. Míč ovšem dostal pouze k Jiřímu Chocholovi, který už dobře věděl, jak s nabídnutou příležitostí naložit - 0:3.

 

Zbylá půlhodina hry už byla jen o marném dobývání hostující brány. Na druhé straně zlobili domácí obranu Chochola s Jaroslavem Svobodou, ale k dalšímu gólu už to nevedlo. Linhart udržel nulu až do konce a Červené Pečky / Pašinka si připisují do tabulky další body a už jich je na kontě celkem devět. Patří jim aktuálně čtvrtá pozice, Dobráč se sune níž a níž.

 

"Štěstí jsme šli naproti a proto je vítězství zasloužené", řekl k zápasu zraněný Matěj Bílý.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Byť to podle výsledku neodpovídá, v zápase jsme byli lepší. Klukům nešla odepřít snaha zápas vyhrát, měli jsme několik velmi dobrých šancí, doslova jsme ale trefovali hostujícího brankáře. Na druhé straně náš golman bohužel neměl svůj den a když k tomu připočteme nemohoucnost v zakončení, je z toho další domácí prohra. Ze série 4 domácích zápasů za sebou máme 2 porážky, což nás může hodně mrzet, proto se musíme dalším zápasem odrazit k lepším výsledkům.

FK Červené Pečky
z FB Červené Pečky: Na malém hřišti Dobrého Pole se bojovalo velmi tvrdě a zápas naše hráče hodně bolel. Famózní Linhart vychytal i ty největší šance soupeře a doslova je přiváděl k šílenství, obrana zodpovědně pracovala, co jí síly stačily a díky šikovným ofenzivním hráčům jsme pravidelně hrozili i my. Jirka Chochola dnes měl výborný den a odehrál velmi dobrý zápas!



Sestavy


Sokol Dobré Pole
M. Svoboda [-] - T. Jícha [-] , S. Batamag [-] , B. Nneji [-] , F. Krejčí [-] - D. Strejček [-] , K. Páral [-] , E. Nana [-] , J. Žirovnický [-] (8. D. Špička [-] ) - M. Potůček [-] , J. Kiewak [-] -

FK Červené Pečky
I. Linhart [-] - Z. Bulíř [-] (75. J. Maršík [-] ) , J. Krupička [-] , M. Převrátil [-] (88. L. Sova [-] ) , J. Svoboda [-] , J. Kaftan [-] , T. Podnecký [-] , M. Rauch [-] , J. Svoboda [-] , M. Gono [-] , M. Bílý [-] (25. J. Chochola [-] )

ŽK: 63. F. Krejčí , 66. M. Potůček - 38. M. Převrátil , 69. J. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Chochola , I. Linhart , J. Krupička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - VARYŠ Petr (N), POSPÍŠIL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Filip Kubalík
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Pečky jako nováček už mají šest bodů, Dobráč pokračuje v loňských výkonech. Ale plný bodový zisk domácích by vyrovnal oba týmy nastejno. V posledních vzájemných zápasech získaly Pečky jediný bod, ale letos mají formu lepší.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích