1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim je do zítřka na čele tabulky


Branky


23

Z těžkého zápasu v Tuklatech přivezli po výrazné výhře Kouřimští tři body a do neděle si mohou užívat pocitu lídra tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z převahy získali hosté jen jednobrankový náskok

Už v prvním poločase to byli hlavně hosté, kteří drželi taktovku zápasu, ale z územní převahy vytěžili jen jeden gól. Proti byl hlavně gólman domácích Pazdera, který několik šancí Kouřimi zlikvidoval. 

Kouřimští zvrat nepovolili

Po přestávce se hostům začalo dařit i střelecky a i když se Čechii podařilo snížit, na vážnější ohrožení výsledku to nestačilo.



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: Ve 4.kole jsme doma přivítali Kouřim. Od začátku     utkání byl soupeř jasně lepší ve všech herních činnostech. Nedokázali jsme dnes navázat na dobré výkony z prvních třech kol. Soupeř nás dobře napadal, nedovolil nám dostat se do hry a při naší ztrátě míče podnikal smrtící protiútoky, které jsme nabyli schopni zachytávat. Konečný výsledek zcela odpovídá průběhu utkání, možná mohlo být ještě hůř, ale některé tutovky hostí zlikvidoval Pazdera. Dnes nezbývá než pogratulovat soupeři a připravit se na příští venkovní utkání, kdy zajíždíme do Krakovan.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hráč: Jsme rádi, že jsme zápas v Tuklatech zvládli a po zásluze odvezli všechny body. Od začátku jsme byli aktivnější a nebezpečnější, škoda že jsme nepřidali více branek, domácí v několika jasných šancích podržel brankář. Od 65. minuty jsme přestali bohužel běhat a domácí se dostali lehce do zápasu, snížili, ale Dufek nás čtvrtým gólem uklidnil a zápas se v klidu dohrál.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - J. Vondráček [-] , M. Pytloun [-] (75. P. Mazur [-] ) , P. Patáčik [-] , P. Jambor [-] , R. Nešpor [-] (46. K. Zradička [-] ) , J. Vébr [-] , M. Kassa [-] (80. R. Časta [-] ) , M. Jansta [-] , D. Jambor [-] , M. Šindelář [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - D. Procházka [-] , J. Holub [-] , T. Novák [-] - M. Hovorka [-] (81. M. Snížek [-] ) , P. Královský [-] , P. Jirků [-] , R. Světnička [-] - T. Dufek [-] (83. O. Štuller [-] ) , J. Keltner [-] - M. Klégr [-]

ŽK: 75. R. Časta - 68. J. Keltner , 78. P. Královský .
Hráči zápasu: M. Jansta , J. Vébr - P. Jirků , T. Dufek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Benák Petr - PAZDERA Josef (N), MACHÁČEK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Filip Kubalík
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Kouřim má zatím nejproduktivnější útok, ale loni v Tuklatech prohrála. A Čechie zatím válí a může to být hezký zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích