0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2019 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakorky odolávaly téměř až do konce


Branky


23

Ve středu byla na hřišti v Krakovanech k vidění dohrávka třetího kola mezi domácím týmem a hosty z nedalekých Žiželic. A bylo to úžasné derby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žiželice převahu gólově nevyjádřily

Hosté toužili po plném bodovém zisku a tak se vrátit na čelo tabulky. A do utkání vlétli ve velkém stylu. "Ale na Krakovany se nám dlouhodobě nedaří, domácí na nás umí zahrát", podotkl před zápasem Lukáš Kubelka.

 

Ale od první minuty bušili hosté na vrata domácí brány. Jenže obrovské šance Rouse, Živného a především Korčáka končí u domácího gólmana Špinky nebo mimo tyčí jeho brány. "Poločas měl být 0:5 a nebylo, co řešit", glosoval Lukáš Kubelka.

 

Krakovany občas zahrozili po standardce, ale vážnější příležitost si nepřipravily.

Živný protrhl střeleckou nemohoucnost

I ve druhém poločase pokračuje převaha hostů, ale domácí zuby nehty drží stále nulu. Krakovanští se snaží hrát dlouhé míče na útočníky, ale spolehlivá stoperská dvojice Novotný - Kubelka nepovoluje. Naopak jsou to hosté a jmenovitě Korčák, kteří zase maří stoprocentní tutovku.

 

Osmdesátá třetí minuta, domácí zalezlí před šestnáctkou pomalu vyhlíží konec a penalty. S balónem se ale rozběhl David Živný, zbavil se několika protihráčů a po padesátimetrovém sprintu zakončil podél vybíhajícího Špinky - 0:1.

 

Po gólu se pokusili domácí o větší útočnou aktivitu, ale otevřením obrany udělali prostor pro Jakuba Korčáka, který lobem proměnil pas Mejvalda - 0:2. Je rozhodnuto. V samotném závěru ještě trochu vyhrocených zákroků, které odnesl červenou kartou D. Živný.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, brankář: Žiželice byly po celý zápas lepší, spoustu toho nedaly, ale zaslouženě zvítězily. Naše hra není špatná, ale každý zápas nám kousíček chybí. Asi není ani náhoda, že ve všech zápasech se dostáváme do problémů po osmdesáté minutě. V Kouřimi přímák, v Bečvárech a Tuchorazi penalta, dneska nám pláchnul Žito. Žížaly mají letos kvalitní tým a pro mě jsou jasným favoritem. My se musíme soustředit na další. Všude se povídá, že Tuklaty letos válí, tak by to mohl být pěkný špíl.

SK Žiželice
Lukáš Kubelka, hráč: Jsem strašně rád, že jsme utkání zvládli. Měli jsme velmi těžký los do prvních čtyř kol - třikrát venku (Velim, Bečváry a Krakovany) a doma rozjetá Kouřim. Ale ve všech zápasech jsme dokázali uhrát plný zisk a s dvanáctibodovým ziskem u nás panuje plná spokojenost.



Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - M. Věříš [-] (78. M. Nehasil [-] ) , L. Neruda [-] , M. Kutil [-] , S. Šindelář [-] - L. Tlučhoř [-] , P. Kozel [-] , D. Chvojka [-] - T. Sixta [-] , J. Olexa [-] (89. D. Horák [-] ) , A. Dostál [-] -

SK Žiželice
M. Rokos [-] - J. Novotný [-] , J. Korčák [-] , D. Živný [-] , S. Rous [-] , D. Chlupáč [-] , D. Mical [-] , O. Martínek [-] (74. A. Schánel [-] ) , M. Bubeník [-] , L. Kubelka [-] , D. Mejvald [-]

ŽK: 32. P. Kozel - 32. D. Živný , 66. L. Kubelka . ČK: 88. D. Živný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KLOBÁSA Michael - KUBIČEK Luboš (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Freund
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Derby jako řemen. Domácí se budou chtít proti aktuálnímu lídrovi tabulky vytáhnout. Loni Krakorky braly všechny body, ale debakl 7:1 se nejspíš opakovat nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů