3:4p.
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bod zachránil deset minut před koncem Vlk


Branky


12. A. Jehlička , 17. M. Kasal , 79. L. Vlk - 4. D. Jambor , 24. P. Jambor , 62. D. Jambor
23

Stejně jako loni uhrály Tuklaty ve Velimi remízu a druhý bod získaly po penaltách. A dlouho sahaly dokonce po třech bodech. Nyní mají oba týmy v tabulce shodně čtyři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní hra orámovaná čtyřmi góly

Co nahrávalo béčku Velimi? Dorost nehrál, měl odložený zápas proti Poděbradům. Áčko hrálo v sobotu, porážka v Tuchlovicích 1:2. Trenér Ptáček mohl vyjednávat o posilách. Čím  naopak bylo béčko oslabeno? Pět hráčů je zraněno a jeden je na dovolené. Z toho jich pět patří do základní sestavy. Mezi zraněné patří i oba brankáři. Chytat šel druhý brankář áčka David Dejmek, který byl v brance áčka v Tuchlovicích. Ze základního kádru áčka nastoupil jen Matěj Kasal. Z dorostu nebyl nominován žádný hráč. 

 

"My jdeme do boje proti mladému a běhavému týmu zase nekompletní", prozradil Jirka Halgaš a vyjmenoval: "Chybí Kotala, Zradička, D. Procházka, Matthey a dlouhodobě zraněné stoperské věže Werbynský a Bílý."

 

Naše mužstvo začalo svižně, mělo mírnou převahu, ale jen k  velkému vápnu soupeře. Už ve 4.minutě se do naší hry vloudila chybička a David Jambor přivedl nádhernou, nechytatelnou střelou zdálky a Tuklaty šly do vedení - 0:1. Tady zaváhala velimská defenzíva. Proti postupujícímu hráči nikdo vevystoupil. Kde byli středoví hráči? Na co čekali obránci?

 

Velimští se nezalekli a hnali se za vyrovnáním. Už ve 12.minutě bylo vyrovnáno. Matěj Kasal posadil centr na hlavu Aleše Jehličky a ten skóre srovnal na 1:1. A v 17.minutě domácí zápas otáčí. Po dobré kombinaci Jan Zajíc přihrává míč úplně volnému Matěji Kasalovi a je to 2:1 pro Velim B.

 

Potom naši kluci trochu přibrzdili, hosující hráči naopak přidali a dostali se ve 24.minutě k trestnému kopu po faulu na Vondráčka, zprava, zhruba před rohem pokutového území. Petr Jambor levačkou k tyči překvapil mladého Dejmka a bylo srovnáno na 2:2. Byla zeď dobře postavená? Byl dobře postavený brankař? Nezaváhal? Byl pomalý? Toť otázky pro kompetentní nebo co rozumí fotbalu. Hezký fotbalový první poločas, určitě lepší než ten v Tuchlovicích. Obě branky "jamborky" stojí za pochvalu. 

 

 

    

 

Lukáš Vlk zachránil v 79.minutě pro velimské béčko aspoň bod

Domácí o poločase střídají. Problémy má mladý David Nezavdal a tak ho vystřídal Lukáš Vlk. Čekalo se, že domácí zvýší úsilí a vítězství strhnou na svoji stranu. Hra už není tak fotbalová, na řadu přichází boj, kdo z koho.

 

Bohužel pro nás, už v 62.minutě otáčejí Tuklaty zápas ve svůj prospěch. Je to opět David Jambor, který dělovkou upravuje na 2:3 pro hosty po odraženém míči z rohového kopu.

 

Velim bojuje a chce vyrovnat. V 78.minutě dostává velimský trenér Jirka Ptáček žlutou kartu za slovní projev nespokojenosti. A minutu na to jdou domácí do brejku po levé straně. Jirka Nedbal dává doleva na Lukáše Vlka a ten v běhu svoji „pancéřovkou“ tedy levou nohou vyrovnává na 3:3. Boj o tři body pokračuje, ale branka už nepadla. Výsledek v normální hrací době je 3:3. 

Penalty patřily opět hostům!

Tuklaty vítězí na penalty 3:2. Za naše mužstvo byl úspěšný Lukáš Vlk a Jiří Jelínek. Nedali: Nedbal J. a Hrabal M. Za Čechii skórovali:Šindelář, Vondráček, Blaščok. Konečný výsledek: 3:4 npk. pro Tuklaty. 

 

 

Utkání řídil rozhodčí pan Luboš Vala z Kolína.

 

Autor reportáže: Jaroslav Češpiva (VEL)



Ohlasy k zápasu



Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: V závěrečné čtvrthodince nás domácí zatlačili na naší polovinu a v 79. minutě průnik po levé straně zakončuje domácí střídající hráč tečovanou střelou k levé tyči na 3:3. Do konce utkání už se skóre nemění, i když pár ošemetných situací musela naše obrana s brankářem Pazderou ještě vyřešit!! A tak se šlo na penalty, kde se zaskvěl gólman Pazdera!! Za svá záda pustil jen dvě a tak bonusový bod putuje k nám!! Všem hráčům do jednoho chci poděkovat za předvedený výkon! Někdy to sice zaskřípalo, ale je to jen sport, nikdo nechybuje úmyslně, nikdo za to nebere peníze, takže se spíše povzbuďme a držme při sobě!! Závěrem děkuji klukům z B týmu a našemu ženskému týmu za skvělou podporu a samozřejmě i ostatním věrným fanouškům kteří nás přijeli podpořit.



Sestavy


FC Velim B
D. Dejmek [-] - D. Nezavdal [-] (46. L. Vlk [-] ) , M. Kyncl [-] , M. Hrabal [-] , O. Kosina [-] - A. Jehlička [-] (74. D. Pych [-] ) , J. Ceral [-] , J. Zajíc [-] (58. J. Kuchař [-] ) , J. Jelínek [-] - J. Nedbal [-] , M. Kasal [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - J. Vondráček [-] , R. Časta [-] (89. L. Blaščok [-] ) , P. Patáčik [-] , P. Jambor [-] (56. P. Mazur [-] ) , R. Nešpor [-] , J. Vébr [-] , M. Kassa [-] , M. Jansta [-] , D. Jambor [-] , M. Šindelář [-]

ŽK: 40. J. Ceral , 58. J. Zajíc , 63. D. Dejmek , 72. M. Kyncl , 74. M. Hrabal - 34. P. Jambor .
Hráči zápasu: J. Vébr , D. Jambor , J. Pazdera .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: VALA Luboš - KUBELKA Petr (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Freund
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Velim je v prvních kolech malinko nejistá, ale tento zápas proti sympaticky hrající Čechii by měla zvládnout. Ale loňská bezbranková remíza může být strašákem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích