3:1
(1:0)
75. J. Uher (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry neuspěly ani v Pečkách a padly na dno


Branky


27. M. Bílý , 48. M. Bílý , 67. M. Bílý - 75. J. Uher (p.)
22

Třikrát rozvlnil síť pečecký Matěj Bílý a hosté stihli pouze kosmeticky upravit výsledek v závěru z penalty. Bečváry tak nadále zůstávají bez bodu a jsou poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnávací gól neplatil

Na hřišti nováčka v Červených Pečkách se chtěly Bečváry pokusit získat první body. Ale začátek zápasu byl z obou stran opatrný a hrálo se v podstatě mezi šestnáctkami bez nějakých výrazných šancí. Bečvareckým se otevíraly prostory po křídlech, ale hráči tyto možnosti nedokázali využít. Přihrávky směřovaly stále na stojící hráče a ve finále byly nepřesné.

 

A tak uhodilo po půlhodině hry. Na centrovaný míč za obranu si naběhl Matěj Bílý a střelou z voleje na první tyč překvapil Stoupu - 1:0. Matěj po utkání přiznal: "Chtěl jsem to dávat na zadní, ale sklouzlo mi to po nártu. Ještě že tak, protože Stoupič to tam čekal."

 

Od úvodní branky se zápas trochu rozhýbal, ale domácí střelci se dostali pouze k několika střeleckým pokusům ze střední vzdálenosti, které buď neměly přesnost a nebo je sebral hostující gólman. Bečváry si příliš možností nepřipravily, ale podařilo se jim po rohu vyrovnat. Gól ale nebyl uznán pro faul na brankáře.

 

Platonícký závěrečný tlak Bečvár

Do druhého poločasu chtěly Bečváry vstoupit aktivně a pokusit se brzy srovnat skóre. Jenže chybovali a Matěj Bílý po třech minutách hry zmrazil jejich naděje druhým gólem - 2:0

 

Ale i nadále to byly Bečvarečtí, kteří měli míč o něco více na svých kopačkách. Ale co je to platné, když jejich akce končí před šestnáctkou soupeře a do gólové příležitosti se hráči nedostávají. Pečky hrály jednoduše, v obraně nic nevymýšlely a snažily se každou možnost využít k protiútoku. Po sedmdesáti minutách se jim podařilo navýšit na 3:0. Matěj Bílý kličkoval podél velkého čtverce, pak si míč mezi hostujícími obránci prohodil dovnitř a prostřelil Stoupu.

 

Patnáct minut před koncem se hostům podařilo snížit. V. Kšírl byl na hranici velkého vápna faulován a přísně nařízenou penaltu nekompromisně využil Jan Uher - 3:1. Hosté se poté vrhli do závěrečného tlaku, ale pouze několik závarů nemohlo vést k vyrovnání.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Matěj Hanousek, hráč: Ze začátku zápasu byla hra opatrná z obou stran. Hosté mohli několikrát zahrozit po stranách, ale nabízený prostor nevyužili. Ve 27. minutě po pěkné kombinaci otevřel skóre Bílý a otěže zápasu převzaly Červené Pečky. V druhém poločase Bílý přidal další dvě branky a hosté už se zmohli pouze na snížení na 3:1 po sporné penaltě. Všechny tři body tak zaslouženě zůstaly v Č. Pečkách.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Odehráli jsme velmi špatný zápas, ve kterém jsme si nezasloužili lepší výsledek. Soupeř byl efektivní a proměnil každou svou šanci. My jsme si nevytvořili téměř žádnou příležitost ke vstřelení branky. S takovým výkonem body sbírat nebudeme. Musíme se o 100% zlepšit, jinak budeme mít velké problémy. Věřím, že se dokážeme zvednout. Ale musíme hodně věcí změnit.



Sestavy


FK Červené Pečky
I. Linhart [-] - M. Bílý [-] (87. L. Sova [-] ) , J. Krupička [-] , M. Převrátil [-] (64. M. Hanousek [-] ) , J. Kaftan [-] , T. Podnecký [-] , M. Rauch [-] (83. J. Maršík [-] ) , J. Svoboda [-] , R. Panic [-] , Z. Bulíř [-] , J. Svoboda [-] (77. J. Chochola [-] )

SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Kšírl [-] , O. Holub [-] , M. Slezák [-] , J. Uher [-] - V. Kšírl [-] , J. Čáslava [-] (63. J. Brunclík [-] ) , P. Kuba [-] (46. M. Kšírl [-] ) , J. Dědek [-] - M. Černý [-] , P. Jahoda [-]

ŽK: 61. J. Svoboda , 89. J. Chochola - 60. J. Uher , 90. M. Černý .
Hráči zápasu: M. Bílý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Radina Marek - ZUZA Miloš (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Freund
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Bečváry jsou zatím bez bodu, na hřišti jednoho nováčka prohráli, jak se jim povede u druhého? Pečky potřebují zlepšit klid v zakončení.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích