3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany jsou doma opět stoprocentní


Branky


3. J. Olah , 16. D. Žemba , 68. D. Žemba
23

Již v prvním poločase si domácí vypracovali dvougólový náskok a přestože Pečečtí po přestávce přimáčkli Plaňany před jejich branku, dokázali domácí přidat třetí branku a tím rozhodnout o osudu utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení už ve třetí minutě

Na hřišti v Plaňanech se ve druhém kole utkali dva nováčci soutěže, kdy domácí tým uvítal celek Červené Pečky / Pašinka. Domácí šli do zápasu s vítěznou sestavou z minulého kola. "Vítězná sestava se nemění", smál se plaňanský vedoucí týmu Tomáš Freund a přidal: "Chceme soupeře od prvních minut zatlačit a brzy rozhodnout."

 

A to se jim do puntíku podařilo. Už ve třetí minutě vyslal míč na bránu Jan Olah, Linhart střelu možná trochu podcenil a balón skončil až v síti - 1:0. Jenže rozhodnuto rozhodně nebylo. Naopak tato branka pomohla oboustranně aktivnímu fotbalu, kdy se hra přelévala z jedné strany na druhou. Přicházely i příležitosti, ke vstřelení gólu, ale proti byli gólmani. 

 

Až po čtvrthodině hry vzal celou akci na sebe plaňanský Dominik Žemba. Převzal míč, prošel okolo tří protihráčů a i když měl možnost nahrávat na dva volné hráče před bránou, tak svoji povedenou akci zakončil sám vydařenou střelou - 2:0.

 

Domácí už do konce poločasu nic nevyprodukovali a protože hostům vázla finální část hry, tak poločas skončil vedením domácích 2:0.

 

V Pečkách mají asi vyšší brány

"Věřím, že nepolevíme jako v prvním kole, kdy jsme soupeři dovolili snížit a zdramatizovat zápas", obával se Tomáš Freund. Ale jak řekl, tak se také stalo.

 

Pečení se do soupeře zakousli, zmáčkli ho na jeho polovině a snažili se o kontaktní gól. Jenže trestňák Gona z dvaceti metrů srazili hráči ve zdi na roh, šanci Svobody, který se prodral okolo Grulicha, vyrazil Hradecký a střela Bílého byla zblokována obránci.

 

A tak se skóre měnilo na druhé straně. Po jednom z brejků si balón navedl Dominik Žemba na levačku a nekompromisně zavěsil - 3:0. Hosté po této brance trochu rezignovali a hrál se uvolněný fotbal s množstvím šancí na obou stranách. Domácím zakončení už nevyšlo a hosté zase i z vyložených pozic přestřelovali bránu.

 

Za zmínku stojí dvě individuální akce domácího Nedvědila, které ale obě zakončil mimo tyče. Na druhé straně proti Svobodovi opět vytáhl famózní zákrok Hradecký a dorážka Chocholy letěla z malého vápna ned břevno.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Freund, vedoucí týmu: Do utkání jsme šli se stejnou sestavou i se stejným záměrem jako proti Bečvárům. Vletět na soupeře od první minuty. Vyšlo nám to náramně a šli jsme do dvougólového vedení. Začátek druhé půlky nás ale hosté zatlačili a můžeme děkovat nepřekonatelnému Hradeckému, že jsme náskok nadále drželi. Třetí brankou jsme pak definitivně rozhodli a zápas se jen dohrával.

FK Červené Pečky
Matěj Bílý, hráč: Plaňany nastoupily do zápasu zhurta a velmi rychle se ujaly vedení 2:0. Našim hráčům trvalo dlouho, než se vyrovnali jednoduché hře Plaňan a dělali mnoho chyb. Po 20min. hry jsme začali hrozit i my, ale ani jednu akci se nepodařilo dotáhnout do zdárného konce. V druhém poločase jsme byli jasně lepši, soupeře jsme přehrávali a vytvářeli jsme si spousty brankových příležitostí, které končily mimo branku Plaňan nebo v náruči brankáře... Snaha dát kontaktní branku znamenala okénka v obraně a z jednoho protiútoku jsme inkasovali třetí branku (nechytatelný a moc hezký gól). Plaňany nám uštědřily velkou lekci z produktivity, protože čtyři střely na branku znamenaly tři góly v naši síti.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - D. Siruček [-] , J. Olah [-] (68. J. Nedvědil [-] ) , J. Olah [-] , M. Vinš [-] , M. Nágl [-] , O. Lazaryev [-] (85. M. Rak [-] ) , D. Žemba [-] , L. Klucska [-] (86. K. Hanzálek [-] ) , M. Grulich [-] , L. Franko [-] (85. M. Jambor [-] )

FK Červené Pečky
I. Linhart [-] - J. Krupička [-] , M. Bílý [-] (85. J. Chochola [-] ) , J. Adamec [-] , M. Hanousek [-] (67. M. Převrátil [-] ) , T. Podnecký [-] , M. Rauch [-] (76. J. Maršík [-] ) , J. Svoboda [-] , J. Přiklopil [-] , M. Gono [-] (46. D. Zákoucký [-] ) , Z. Bulíř [-] (46. R. Panic [-] )

ŽK: 60. M. Grulich - 33. J. Přiklopil , 60. J. Svoboda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kvasnička Václav - NÁGL Vladimír (N), ČERMÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jan Břečka
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Souboj v prvním kole vítězných nováčků. Kdo má lepší formu?

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích