3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čechie dokonale zaskočila Libodřice


Branky


20. K. Zradička , 33. M. Kassa , 58. M. Šindelář (p.) - 61. M. Pánek , 84. M. Hrstka
23

Že body samy do klína nepadají, to poznali Libodřičtí v Tuklatech. S elánem hrající domácí přidali po přestávce třetí gól a mohli se těšit na body. Ale Libodřice zápas nevzdaly, bohužel pro ně stačily jen snížit na rozdíl jediné branky a domů jedou s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pazdera udržel čisté konto

Po úvodním kole, kdy Tuklaty hostovaly na hřišti jednoho z favoritů soutěže a prohrály jen těsně, uvítaly ve druhém kole dalšího těžkého soupeře, celek Libodřic. Na hřiště ale v dresu Čechie vyrukovala silná sestava, i když kapitán Roman Nešpor stoprocentně spokojen nebyl: "To nám dlouhodobě chybí Werbynský, na marodku přibyl Kotala, nemohl z rodinných důvodů Vondráček."

 

Utkání začalo opatrnější oťukávanou s náznaky šancí na obou stranách. Domácí se snažili hostům vyrovnat v důrazu a Libodřičtí byli evidentně způsobem hry Čechie dokonale zaskočeni. Poprvé udeřilo ve dvacáté minutě, kdy nádherný pas za obranu od D. Procházky chladnokrevně zužitkoval Kristián Zradička - 1:0.

 

Poté se hosté dostali do dvou nebezpečných situací, ale vždy byl na místě Pazdera. Ve třiatřicáté minutě Šindelář geniálně našel na levé straně volného Martina Kassu, který střelou přes celou bránu zvyšuje na 2:0.

 

První poločas zvládli domácí na jedničku a bylo otázkou, s jakou přijde soupeř do druhé půle.

 

Libodřice přidaly na tempu

Do druhého poločasu vstoupili hosté jako vyměnění, což se dalo očekávat, pokud nechtěli odjíždět s výpraskem. Jenže domácí obrana pracovala bezchybně a dovolila pouze několik střel ze střední vzdálenosti, které bez potíží likvidoval Pazdera.

 

Po patnácti minutách druhé půle byl v šestnáctce faulován D. Jambor a Martin Šindelář z pokutového kopu navýšil na 3:0. Tento gól mohl hosty srazit definitivně na kolena, ale hned tři minuty poté snížil opět na rozdíl dvou branek Milan Pánek - 3:1.

 

Tato branka hosty konečně nakopla, vsadili vše na jednu kartu, protože bez bodů odjíždět nechtěli. Zatlačili domácí borce na jejich polovinu, ale do konce utkání se jim podařilo po brance Marka Hrstky pouze snížit na 3:2. Více jim obrana Čechie nedovolila.

 

"Důležité tři body tak zůstávají po zásluze doma", radoval se bezprostředně po zápase domácí trenér Jirka Halgaš: "Všem klukům dnes děkuji za předvedený výkon a naším fanouškům za podporu!!!"

 

 

 


Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, kapitán: Odehráli jsme druhé velice slušné utkání. Věděli jsme, že soupeř hraje tvrdě, na začátku jsme se snažili vyrovnat soupeři... dále bych to tu nechtěl rozebírat, to co jsem si pochvaloval proti klukům z Nučic, tak tady to rozhodně říct nemohu...Hosté z Libodřic museli být zaskočeni, že nás nepřehrávají, ba naopak a ještě jsme dokázali proměňovat šance. Nás čeká opět tvrdá práce na trénincích, abychom se dobře připravili na silnou Velim. Co mě dost mrzí, je naše podpora od vlastních fanoušků. Několik z nich nás podporuje, fandí, ale v podstatě největší hluk byl při gólech Libodřic,na naší adresu převládá kritika a je jedno zda se daří nebo nedaří. Za necelých 24 hodin po zápase se ke mě dostaly 3 zprávy nezávisle na sobě, že poslouchat jen a jen kritiku, často i vulgární, na domácí hráče je ostudný. Kluci na hřišti nechají všechno, snaží se, makají, nikdo neví kdo s jakou náladou hraje, v jakém je rozpoložení, jaký má zdravotní stav, jaký má pohled na hřišti... Doopravdy mě tohle vyloženě vadí a určitě se s tím  budu snažit něco dělat,...a budu to klidně opakovat každý domácí utkání! Klukům děkuji za super výkony v prvních dvou kolech!

FK Libodřice
Pavel Škopek, hráč: Zápas jsme chtěli jednoznačně vyhrát a odvézt si plný počet bodů. V prvním poločase se nám nedařilo úplně kombinovat a chyběl nám kapku i pohyb. Druhá věc je to, že soupeř měl dvě šance a obě proměnil. My spoustu střel a nic. Ve druhém poločase už bylo znát, že jsme nastoupili v kapku jiném rozpoložení. Bohužel i ve druhé půli nám chybělo takové to finále a s přibývajícím časem jsme byli zbrklejší a zbrklejší. Sousta hráčů to chtělo strhnout a vyřešit víc individuálně než týmově. Ale to se asi v těchto situacích stává. A v neposlední řadě, když tě do šance nepustí rozhodčí, tak je to těžký. Máš ruku ve vápně viditelnou až do Rostoklat a píšťalka zůstane v klidném stavu. Na druhé straně jeden z nejčistších zákroků zápasu a penalta se píská. Máš pak takové to pomyšlení, že by už od prvních kol takovéto rošády? A asi ano, protože po zápase za vámi přijde do kabiny nějaký zasvěcený pán do tuklatského fotbalu a když mu řeknete, ať to nedělají tak okatě, tak on vám odpoví, že jinde jim to udělají taky.. TAK KDE TO JSME!!



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - K. Zradička [-] (78. L. Blaščok [-] ) , P. Patáčik [-] , R. Časta [-] , D. Procházka [-] (60. J. Vyhnal [-] ) , R. Nešpor [-] (85. M. Procházka [-] ) , J. Vébr [-] , M. Kassa [-] , M. Jansta [-] , D. Jambor [-] , M. Šindelář [-] (75. M. Pytloun [-] )

FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - T. Němec [-] (46. M. Beníšek [-] ) , P. Sova [-] , L. Pohanka [-] , M. Pánek [-] , P. Škopek [-] , J. Košík [-] , M. Hrstka [-] , M. Hovorka [-] , V. Dittrich [-] , A. Baško [-]

Hráči zápasu: M. Kassa , D. Jambor , K. Zradička - M. Pánek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LÖWE Vilém - PAZDERA Josef (N), MLÁZOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jan Břečka
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Libodřice jsou favoritem, loni obě utkání přetavily ve tři body. Ale pokud Čechie předvede výkon jako před týdnem...

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů