Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kapitán Vajnar vzal Chrášťanům vítězství a poslal zápas do penalt


Branky


16

Velmi vyrovnané utkání se dalo čekat od tohoto duelu, což se také potvrdilo. Hned úvodní dvacetiminutovka ukázala, že tento souboj nebude chudý na góly a o body se bude hrát do poslední minuty. Nerozhodný první poločas, po kterém vlétli do druhého dějství lépe hosté a vytvořili si dvougólový náskok. Kroučová ale bojovala do poslední minuty a to přineslo své ovoce. Odměnou jí byl plusový bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohatý gólový začátek

Vstup do utkání se povedl domácím, kteří šli po pár minutách do vedení. Pohledná akce započala u kapitána Vajnara, který posunul míč na Kováčika a ten si v duelu s brankářem poradil - 1:0. Netrvalo dlouho a bylo vyrovnáno. Přímý kop hostí dokázal Tomeš dobře vyrazit, ale na dorážku Kalouse již defenziva nedokázala reagovat - 1:1. Kalous byl i u další branky, která měla podobný průběh. Střela, kterou brankář vyráží na kopačky hostujícího hráče a ten si připsal do střelecké listiny další čárku - 1:2.

 

Chrášťany tak dokonaly obrat a byly o krok vpřed. Úvodní dvacetiminutovka byla na góly bohatá a stále nebylo řečeno poslední slovo. Odražený míč si našel Škuthan a začínalo se od nuly - 2:2. Do konce poločasu si oba celky dokázaly vytvořit slibné příležitosti, ale další branku příchozí diváci neviděli, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Vajnar udeřil za pět dvanáct

Krátce po úvodním hvizdu druhé půle to vypadalo, že gólové hody budou pokračovat. Hubáček obdržel průnikovou přihrávku a ještě než někteří fanoušci dosedli, tak se skóre měnilo - 2:3. A když se pět minut poté dostal k odraženému míči na hranici šestnáctky Nováček, nevypadalo to s Kroučovou vůbec dobře - 2:4. Domácí to však nezabalili a bojovali dál. A to se vyplatilo!

 

Druhá část druhého dějství patřila domácím sokolům. V 77. minutě si našel propadlý míč po standardce Janek a rázem bylo znovu oč hrát - 3:4. Už se zdálo, že to hosté udrží, ale opak byl pravdou. Fotbal se hraje devadesát minut a právě na toto Chrášťany doplatily. Pohlot poslal nadýchaný centr na Vajnara a ten jako správný kapitán vrátil svůj tým do hry - 4:4. Penaltové štěstí se usmálo na domácí.

 

Zdroj: facebookové stránky TJ Sokol Kroučová, upraveno redaktorem



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - P. Kavka [-] (65. M. Vait [-] ) , P. Linc [-] , M. Vacínek [-] , R. Janek [-] , J. Škuthan [-] , L. Vajnar [-] , J. Pohlot [-] , V. Malecký [-] , J. Kováčik [-] , J. Vančura [-]

Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] , A. Herrmann [-] - A. Hlavsa [-] , T. Rédl [-] , D. Kříž [-] , F. Lauber [-] , V. Lužný [-] (78. P. Procházka [-] ) , M. Nováček [-] , M. Kalous [-] , Z. Hubáček [-] , V. Erben [-]

ŽK: 28. J. Kováčik , 40. J. Vančura , 53. P. Kavka , 75. R. Janek - 78. Z. Hubáček .
Hráči zápasu: L. Vajnar , J. Kováčik - A. Hlavsa , M. Kalous .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SÝKORA Jonáš - KŘÍŽ Vojtěch (N), ŠKUTHAN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

kroučová doma bude bojovat a udolá remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů