Pavlíkov udolal Čistou až na penalty


Branky


17

I v dalším zápase se domácí museli obejít bez své opory Adama Maška, nyní v cestě Pavlíkovu stála Čistá. Ta se přijela porvat o body a byť v utkání dvakrát vedla, tak to za tři body nebylo. Zápas došel do penalt, kde plusový bod zůstal v domácím prostředí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souček trestal chyby

V očekávaně vyrovnaném zápase přivítal domácí tým svého soupeře z Čisté na dobře připraveném hřišti. Hostující celek mohl jít do vedení již po pouhých dvou minutách hry po velké chybě pavlíkovského zadáka. Vyloženou šanci však bravurním zákrokem zlikvidoval domácí brankář Konopásek. Po několika dalších větších šancích se do samostatného úniku dostal Souček, který poslal Čistou v 19. minutě do vedení - 0:1.

 

Po několika minutách a nepřesností obou týmů našel kapitán domácích přesnou přihrávkou ve vápně O. Polcara, který se nemýlil a srovnal - 1:1. Čistá ovšem v závěru první půle šla opět do vedení gólem Součka, který potrestal další hrubou chybu v zadních řadích domácí obrany - 1:2. První poločas tak potvrdil, že bude do poslední minuty oč hrát.

 

 

Plusový bod zůstal doma

Ve druhém poločase se Havlíček dopustil druhého žlutého přestupku, a tak uviděl červenou kartu. Nutno však poznamenat, že některý výroky hlavního sudí byly minimálně k zamyšlení. Toho domácí dokázali využít v 73. minutě, kdy se za hranicí pokutového území postavil k přímému kopu L. Polcar a střelou k tyči vyrovnal - 2:2. V závěru zápasu se oba celky dostaly do stoprocentních golových šancí, které ale nedokázaly využít, a tak v základní hrací době zápas neměl vítěze. Plusový bod si za přispění fotbalového štěstíčka vysloužili domácí fotbalisté.



Ohlasy k zápasu



TJ Čistá
Luboš Havlíček, obránce: Od začátku zápasu se hrálo nahoru dolů, kdy bylo vidět spousty šancí. Nám se podařilo proměnit o jednu více, a tak jsme v poločase o branku vedli. Ve druhém poločase už tolik šancí nebylo, ale soupeř se na nás dotáhl a šlo se do penalt, ve kterých měli větší štěstí domácí, a tak zvítězil šťastnější tým.



Sestavy


SK Pavlíkov
L. Konopásek [-] - L. Bureš [-] , T. Gebhart [-] , Z. Ledvina [-] , L. Polcar [-] , T. Hink [-] (46. P. Hamouz [-] ) , L. Gebhart [-] , M. Brož [-] , J. Erben [-] , O. Polcar [-] , J. Koc [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - S. Tesař [-] , P. Olah [-] (46. P. Richter [-] ) , A. Fišer [-] , P. Souček [-] , R. Votroubek [-] , L. Havlíček [-] , P. Bedenk [-] , M. Fidler [-] , P. Schuh [-] , J. Votroubek [-]

ŽK: 33. Z. Ledvina , 69. J. Koc - 25. L. Havlíček , 52. M. Fidler , 89. J. Votroubek . ČK: 63. L. Havlíček .
Hráči zápasu: L. Polcar , O. Polcar - P. Schuh , P. Souček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - ROLL Marek (N), GEBOUSKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 10. 2019 18:08
Hodnocení zápasu
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pavlíkov po sérii proher doma uhájí 3 body a nad čistou vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích