Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrášťany doma přejeli svého soupeře. Nasázeli Čisté 9 branek.


15

Hned v 1.kole na hřišti Chrášťan padlo 10 branek, kdy z toho Čistá dostala 9 branek. Hattrickem se blýskl Zdeněk Hubáček a dvěmi brankami také Loula a Králička. Hráči z Čisté byli trošku v nevýhodě, jelikož přijeli v 10 hráčích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabená Čistá

Čistá hned v prvním kole přijela do Chrášťan o deseti hráčích, což ovlivnilo zápas. Netrvalo dlouho a domácí se ujali vedení. Po rohovém kopu uklidil odražený míč do brány volný M. Šutera – 1:0. Po první brance domácí přestali hrát aktivně a hra se vyrovnala. Šance byly na obou stranách. Chrášťanský Loula dvakrát trefil břevno a jednou ho skvěle vychytal Kratochvíl. I Čistá se dostala do několika šancí, ale neprosadila se. Ve 37‘ skvěle naběhl domácí Hubáček za obranu hostí a v duelu s hostujícím brankářem uspěl – 2:0. Ještě do poločasu přišla asi největší šance hostů. Sudí Beneš správně odpískal pokutový kop, k míči se postavil R. Votroubek, ale J. Šutera jeho pokus vyrazil. A tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

 

Demolice Čisté

Do druhé půle vstoupili domácí aktivně a během chvilky rozhodli zápas. Dá se říci, že ihned z prvního útoku udeřili. Po rychlé akci po křídle přišla nahrávka do vápna, kterou obdržel Loula a z úrovně penalty se nemýlil – 3:0. O pět minut později kopal domácí Králička rohový kop, nádherně našel Dvořáka na přední tyči a skóre se opět měnilo – 4:0. Čtvrtá branka byla rozhodující, ukončila zápas. V 71‘ se po rychlé kombinaci dostal k míči Hubáček, který svým druhým gólem zvýšil na 5:0. O minutu později se prosadil Loula – 6:0 a hrozivou tříminutovku dokončil opět Hubáček, který dokončil hattrick – 7:0. O pět minut později se prosadil Králička – 8:0. Který ještě v 84‘ přidal druhou branku – 9:0. O čestný úspěch hostů se postaral ihned po rozehrávce Fišer, který využil zaváhání domácí obrany a v souboji s brankářem uspěl a upravil skóre na konečných 9:1.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, hráč: Dnes byl zápas hodně ovlivněn oslabenou sestavou hostů. V první půli jsme nebyli schopni proměnit šance a málem jsme byli potrestáni penaltou. Do druhého poločasu jsme šli s tím, abychom co nejdříve upevnili vedení a dovedli zápas ke 3 bodům. Což se nakonec povedlo i s vysokým skóre.




Sestavy


Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - M. Šutera [-] , V. Lužný [-] (29. T. Rédl [-] ) , K. Loula [-] , D. Dvořák [-] , D. Kříž [-] , P. Králička [-] , J. Karas [-] , M. Kalous [-] , Z. Hubáček [-] , A. Hlavsa [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - R. Stárek [-] , J. Votroubek [-] , A. Votroubek [-] , S. Tesař [-] , J. Šenk [-] , R. Votroubek [-] , P. Richter [-] , L. Havlíček [-] , A. Fišer [-] , M. Blecha [-]

ŽK: 40. M. Šutera , 88. D. Kříž - 15. A. Fišer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BENEŠ Jan - ŠEFARA Milan, LEBEDA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích