Těžký boj na horké půdě rozhodl gól v 90 minutě


Branky


16

Na půdě Oráčova se střetly domácí s Roztokami. Hodně náročný zápas z obou stran. Boj až do samotného dopadl lépe pro svěřence trenéra Hrušky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kouzelník Petr Flajsingr

Už od začátku měli Roztoky jasnou taktiku- vysoký pressing. To také  v prvních 20 minutách vycházelo. Hodně gólových šancí vytáhl několikrát z brankové čáry Flajsingr, jednoznačně hráč tohoto utkání. Pak přišly i šance domácího týmu. Ale všechno skončilo vedle, na brankové konstrukci nebo v rukavicích brankáře hostí. Nakonec to vyšlo a Roztoky ve 40 minutě dali první branku utkání. Postaral se o ni Masarovič po centru Hrušky, a tak šli do kabin lépe Roztoky, když vedli 0:1

Snaha o vyrovnání a pak...

Oráčov musel začít být v druhé půli více efektivní. A také jim to tam nakonec padlo, když se trefil Sejpka v 56 minutě na 1:1. V tu chvíli začali mít víc navrch domácí, kdy Roztoky měli hlavy skleněné. V tu chvíli asi přemýšleli nad šancemi, které neproměnili. Po vyrovnání to byl boj do posledních minut. Pár soubojů ve vápně vypadalo na penaltová zákroky, ale rozhodčí nechal hru plynout dále. No a nakonec se síť znovu rozvlnila. V 90 minutě se mohli radovat hosté, jelikož Čumpelík zvýšil stav na 1:2 a nedal už šanci Oráčovu něco se skóre udělat. 



Ohlasy k zápasu


SK Oráčov
Jakub Svatoň, hráč: Zápas s Roztokama byl drama až do konce. Bohužel jsme padli, dostali jsme těsně před koncem branku na 2:1.. V začátku západu měl dvě velké šance Sláva Vachtl ani jednu ale neproměnil, Martin Horváth měl taky tutovou šanci v první půli a trefil jen gólmana. V druhé půli měl šanci Petr Sejpka který také trefil jen gólmana, pak ale dokázal srovnat na 1:1. Velice dobře zachytal Petr Flajsingr, který měl minimálně třikrát balón na brankové čáře.

TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: Zápas na horký půdě. Hodně vyrovnaný utkání. Prvních 20 minut jsme hodně tlačili, kdy jsme si vytvořili mnoho gólových šancí, kdy brankář to vytáhl z brankové čáry. Byl jsem pak hodně rád za to, když jsme ve 40 minutě dali gól a mohli jít do šaten s dobrým pocitem. Pak Oráčov vyrovnal a my měli hlavy skleněné. Ale stále jsme se snažili hrát ofenzivní fotbal. A spadl mi kámen že srdce, když jsme dali ten gól v 90 minutě. Oráčov je jednoduše nepříjemný soupeř a jsem rád, že vezeme tři body.



Počet diváků: 45. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BENEŠ Petr, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 8. 2019 10:42
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích