FOTO: Hředle si vyšláply na Lužnou


Branky


23

Hředle - Do Traverza arény zavítala luženská Sparta v sestavě s exhředelskými Bechnerem a Cibulkou. Na lavičce Lužné působí trenér Petráš, který svou minulost má také propojenou s hředelským fotbalem. Oba týmy navíc měly před zápasem shodný počet bodů, ale větší touha po výhře byla na straně domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzy vyloučený hostující Rek

Do první gólové příležitosti se dostali domácí po vyhraném souboji D. Minaříka a přesné uličce Slámy, Zilcher ale své zakončení v 6. minutě namířil nad branku. Na druhé straně utekl rychlonohý J. Vejvoda, ale mířil o kousek mimo. V 10. minutě prověřil Pokorného v bráně hostí Sláma a na druhé straně byla k vidění kombinace mezi J. Vejvodou a Bechnerem, když druhý jmenovaný zakončoval hlavičkou vedle. V 11. minutě našel svým odkopem Somol Machovského, který byl tvrdě sražen Rekem a ten se musel poroučet ze hřiště.

 

Hra ale měla vysoké tempo i nadále. K hlavičce se dostal D. Minařík, ale jeho pokus skončil na horní síti a Machovského vychytal Pokorný. Ze strany Lužné poté zakončoval dvakrát Bechner, s jeho prvním pokusem si dokázal s potížemi poradit Malinovský a druhý pokus z přímého kopu ze třiceti metrů skončil na tyčce. Ve 38. minutě se individuálně v šestnáctce hostí prosadil Zilcher, M. Čuda v zakončení neuspěl, ale na správném místě byl D. Minařík a placírkou k tyči poslal zelenobílé do vedení - 1:0. Ve 41. minutě se několikrát nepodařilo domácím odkopnout míč, ale Šnajdr ani J. Vejvoda nemířili přesně. Ve 43. minutě ztratili hosté míč, Machovský uvolnil Zilchera, jenž se svojí příležitostí nepohrdl - 2:0.

Do zápasu zasáhla i ikona hředelského fotbalu, Hanuš Minařík

Hned v úvodu prošel Sláma přes tři luženské hráče, zpětnou přihrávkou vyzval ke skórování dobře hrajícího Zilchera, ale střela skončila na Pokorném a dorážka nad brankou. To domácí nemuselo mrzet, neboť ve 47. minutě vybojoval míč Rais, který dostal v zápase úkol, hlídat Bechnera a zhostil se toho na výbornou, následně přihrál Machovskému, ten ještě potáhl míč a vybídl ke skórování T. Vitnera a ten netradičně pravačkou nezaváhal - 3:0.

 

V 64. minutě pálil tvrdě z přímého kopu znovu Bechner a Malinovský za přispění břevna vyrazil míč a následnou dorážku vyrazil reflexním zákrokem na rohový kop. Bechner měl obrovskou chuť dát svému bývalému klubu gól, ale ve svých dalších dvou pokusech nemířil přesně. V 74. minutě čaroval Malinovský, když skvěle vychytal Pokorného. V 76. minutě už byl Malinovský překonán, ale od inkasování zachránil domácí D. Minařík. V 80. minutě si vzal balon Sláma, pláchl třem hráčům a připravil míč pro Zilchera - 4:0. V 88. minutě se Traverza arénou rozléhal obrovský potlesk pro legendu Hanuše Minaříka, který nastoupil do utkání na poslední minuty. V závěru byl ještě vyloučen domácí Somol.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Miroslav Sláma, trenér: "Kdyby mně někdo před zápasem řekl, že vyhrajeme 4:0, nevěřil bych tomu – měli jsme obrovské problémy se sestavou, neboť ke zraněným A. Vitnerovi a Vodrážkovi a k disciplinárně potrestanému Rendlovi ještě z různých důvodů a nedůvodů přibyli Amauwah, Skoupý a Ryšlavý, … a dorazit nemohl ani Kolář. Hráči, kteří tak dostali konečně více prostoru, si to ale nejen ubojovali, ale i uhráli, čímž prokázali, že jsou platnými hráči mužstva. Samotný průběh utkání samozřejmě ovlivnilo brzké vyloučení hostujícího Reka, Sparta ale i v deseti hrála otevřený fotbal a vytvářela si i velmi dobré šance. Pro nás bylo důležité, že jsme šli do vedení a hlavně to, že jsme i přes toto vedení dodržovali to, co jsme si řekli. Dnes jsem byl po dlouhé době spokojen s nasazením mužstva, když někteří hráči podali i nadstandardní výkon. Jediným negativem je tak vyloučení M. Somola v 90. minutě za stavu 4:0."




Počet diváků: 80. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - KOUKAL Jan (N), STUCHLÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 11. 2019 19:21
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů