Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senomaty rozstřílely áčko Jesenice


Branky


24

Jesenické áčko zajíždělo do Senomat. Mělo to být vyrovnané utkání, ale Jesenice si přijela pro debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačný průběh začátku zápasu

Prvních pár minut bylo vyrovnaných a vypadalo to na vyrovnaný průběh zápasu. V polovině prvního poločasu domácí borci předvedli pěknou akci, která byla ve vápně zastavena nedovoleně a sudí správně odpískal pokutový kop - Martin Kokšál s přehledem proměnil. To domácí nakoplo a s odstupem pár minut nasázeli další tři branky a do kabin se šlo za stavu 4:0.

Zahozené penalty na obou stranách

I druhý poločas pokračoval v režii domácích a tlakem se dostávali do dalších šancí, v první řadě oba týmy druhý poločas zahrávali PK, z ani jednoho ovšem branka nepadla. V 59.minutě se z poza vápna opřel do balónu Michal Fojtík a krásnou ranou z poza vápna rozjásal domácí fanoušky.

V závěru zápasu se ještě trefil Jakub Kučera, když mu naprosto geniálně naservíroval balón střídající Marek Špidra atak konečný výsledek zápasu skončil 6:0.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Marek Špidra, záložník: Na Jesenici jsme se v kabině sesli ve velkém počtu, bylo nás asi 16 + gólman. Tyhle počty jsou super, trenér má z čeho vybírat, je v týmu větší konkurence a chuť hrát. V utkání jsme byli od začátku lepším týmem, dokázali jsme si vypracovat velké množství brankových příležitostí, některé z nich jsme ale nedokázali dobře vyřešit. Neproměnili jsme ani pokutový kop a myslím si, že gólů jsme proste mohli dat vice. Jesenice zlepšila svůj výkon ve druhé polovině, hosté měli také možnost vstřelit gól z penalty, ale i oni ji zahodili. Hosté zřejmě mají aktuálně svých starostí dost, pamatuji si, ze před dvěma lety jsme v Jesenici prohráli my 0:7, dnes se karta obrátila. Jesenice je dobrý tým, mají hezké hřiště a přeji jim lepší výsledky než doposud.




Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - J. Kučera [-] , L. Žebrakovský [-] (67. M. Špidra [-] ) , T. Pichner [-] , M. Fojtík [-] , J. Kodeš [-] (73. M. Sailer [-] ) , M. Karnold [-] (67. A. Polcar [-] ) , L. Mácha [-] , D. Moroz [-] , O. Havel [-] (72. R. Trešl [-] ) , M. Kokšál [-]

FC Jesenice
L. Bajer [-] - M. Worofka [-] , D. Jeníček [-] , J. Kočička [-] (46. J. Pfejfer [-] ) , J. John [-] (46. J. Kougl [-] ) , P. John [-] , P. Šťastný [-] , V. Fiala [-] , D. Brda [-] , J. Mutínský [-] , P. Altman [-]

ŽK: 16. V. Fiala , 44. P. John , 57. D. Brda , 60. P. Altman .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - KOŘÍNEK David (N), KOTEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích