3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Sparta bere všechny 3 body


Branky


24

Do Lužné zavítal rezervní tým Zavidova a nechal domácím všechny 3 body. I přes to, že hosté dokázali držet míč na svých kopačkách, tak si nedokázali vytvořit větší brankové příležitosti a odjíždějí bez bodu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neslaný a nemastný první poločas

Hned v úvodu utkaní hosté chybovali a po pěkné akci domací dokázali skórovat, konkrétně kanonýr Radek Pokorný. Jakoby Zavidov inkasovaný gól probudil a drželi míč na svých kopačkách, když domácí Lužné dělali problémy útočně naladění krajní obránci. I přesto poločas pokračoval bez větších brankových příležitostí na obou stranách atak první poločas skončil výsledkem 1:0.

 

 

Střelec Vejvoda

Druhý poločas už přinesl trošku živější a atraktivnější fotbal pro diváky. Zavidov se s balónem na svých kopačkách snažil přelstít domácí obranu, ale ta fungovala kompaktně a Zavidovu větší šance nedovolila.

 

V 60. minutě propadl balón na půli hostů a rychlonohý Josef Vejvoda neváhal a pelášil sám na bránu, gólman Kraus druhému gólu zabránit nedokázal a Vejvoda uklízel do šibenice - 2:0. Po této brance se přestalo hostům dařit a další chybu v obraně trestal kdo jiný než bílý Usain Bolt a tváří v tvář gólmanovi Krausovi uspěl a po kličce uklízel do prázdné brány a už to bylo pro domácí jednoznačně 3:0. Luženští fotbalisté si ještě vytvořili několik příležitostí, ale Kraus už byl proti a vše zneškondil. Zápas skončil výsledkem 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Robert Grill, záložník: Nepodali jsme nejzářivější výkon, ale i tak si myslím, že jsme vyhráli naprosto zaslouženě. Základem naší výhry byla stoprocentní obrana, která Zavidov nepustila do větších šancí. K tomu se přidal potentní útok a výhra byla na světě.

FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: Ač výsledek vypadá jednoznačně nehráli jsme úplně špatný zápas. Dovolím si říct, že jsme měli 60 minut převahu. Co je nám však platné, že hrajeme více na míči, když všechny naše akce končí na velkém vápně. První gól dostaneme ve třetí minutě poté, co se takřka nikdo z týmu před zápasem nerozcvičoval, a hned jsme na to doplatili. Míč si často posouváme a obehráváme soupeře jak při házené, ale nejsme schopni vymyslet něco překvapivého, čím bychom překonali obranný blok. Co nás ubíjí asi nejvíce jsou individuální chyby, po kterých zbytečně inkasujeme. Domácí hráli chytře, takticky zvládli zápas. Máme mladé mužstvo, které umí hrát pěkný fotbal, až hráči získají více zkušeností a nebudou dělat zbytečné chyby, věřím, že se tým zvedne.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
M. Pokorný [-] - A. Špička [-] , D. Bechner [-] , J. Staněk [-] , V. Černý [-] , R. Grill [-] , R. Šnajdr [-] , P. Ambrůžek [-] , J. Vejvoda [-] , R. Pokorný [-] , D. Kopernický [-]

FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - M. Zuda [-] , J. Tesař [-] , J. Sixta [-] , J. Kraus [-] , J. Hanych [-] , P. Vitner [-] , M. Skoupý [-] , J. Jelínek [-] , L. Kříž [-] , J. Votroubek [-]

ŽK: 53. D. Bechner - 43. J. Kraus .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LODER Tomáš - ŠPIČKA Josef (N), NÁGL Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích