3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Senomaty si hravě poradily s Kněževsí


Branky


10. M. Sailer , 18. M. Sailer , 20. A. Polcar
24

Vstup do soutěže se Kněževsi nepovedl, to když prohrál vysoce doma s Řevničovem. Naopak Berani do soutěže vlétli výhrou v Lišanech. Na tu nyní navázali, když na svého soupeře ze začátku vlétli a o svém vítězství rozhodli již v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Galerie od Štefana Ferencze, kterému děkujeme!

 



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Michal Fojtík, záložník: Od úvodního hvizdu bylo do 30. minuty na hřišti pouze jedno mužstvo. Po třech brankách, které se vměstnaly do úvodní dvacetiminutovky, toho hostující tým z Kněževsi do konce první půle moc nepředvedl. Po změně stran jsme začali trochu laxně a trvalo nám asi deset minut než jsme se dostali trochu do tempa. V této fázi hry nám pomohl chycenou penaltou Ondra Kučaba, ale od toho tam brankář je (smích). Hra se na chvilku vyrovnala. Trochu jsme se stáhli a více bránili, ale zase naopak jsme vyráželi do rychlých brejků. Po jednom takovém jsme přidali čtvrtý gól, který nám ale pro údajný ofsajd nebyl uznán. V závěru nás hloupou situací u postranní čáry oslabil Bob Trešl a musel se jít předčasně sprchovat. To už ale chybělo do konce zápasu pár minut. V utkání jsme ale soupeři nedovolili žádný byť sebemenší náznak šance a s přehledem jsme dovedli zápas do vítězného konce bez inkasované branky.

FK Kněževes
Matěj Koloc, útočník: Dostali jsme hloupé góly a po 25 minutách bylo po zápase. Vůbec jsme se nedostali do zápasu, do nějaké vyložené šance. Museli jsme nuceně střídat, poté už nebyly síly zápas alespoň trochu zdramatizovat i proto, že jsem nedal ve druhé půli penaltu. Od nás špatný zápas.



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - J. Kučera [-] , L. Žebrakovský [-] , T. Pichner [-] , M. Sailer [-] , M. Fojtík [-] , L. Mácha [-] , A. Polcar [-] , J. Kodeš [-] , M. Komín [-] , R. Trešl [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - P. Čihař [-] , O. Neveďal [-] , M. Miksa [-] (67. M. Vršecký [-] ) , L. Malafa [-] (55. J. Kříž [-] ) , P. Komžik [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , T. Šíma [-] , M. Koloc [-] , M. Stiska [-] (46. T. Kejla [-] )

ŽK: 13. R. Trešl - 47. L. Malafa , 69. R. Čihař , 82. M. Koloc , 84. P. Komžik . ČK: 85. R. Trešl .
Hráči zápasu: O. Kučaba , M. Fojtík , L. Mácha .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - SKLENKA Petr (N), MAI Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zápas, který se uskutečnil již před dvěma týdny v poháru. Osobně jsem byl na něm přítomem a myslím si, že tentokrát vítězství zůstane doma. Mimochodem Senomaty můžou být černým koněm soutěže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích