2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2019 14:00

12.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebsko bere tři body


Branky


3

Na zápase fotil a report zaslal Jiří Funk. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hned v první minutě musel zasahovat Říha proti střele Trh.Dušník. Poté už převzali iniciativu domácí.V 5.minutě zakončoval po přihrávce Stramy Kaňa,ale gólman Krejza jeho střelu ukryl do svých rukavic.Domácí se ujali vedení v 22.minutě,kdy se po autu Tošovskýho dostal k zakončení Bohuněk,který potvrdil svou podzimní střeleckou formu a střelou o tyč rozvlnil síť hostující branky – 1:0. V další gólovce po přihrávce Švába z 28.minuty zamířil Bohuněk tentokrát jen těsně vedle branky. Běžela 37.minuta,Kaňa se napřáhl z hranice pokutového území,ale opět skvěle zasáhl Krejza. Dušníky se dostali k zakončení v 39.minutě.Gólman Říha si připsal důležitý zákrok a uhájil vedení domácího týmu. V 45.minutě mohlo Třebsko vedení navýšit,ale střelu Bohuňka zastavil Németh na brankové čáře.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé půle nastoupili hosté se snahou o vyrovnání.V 52.minutě mohl vyrovnat Pravda,ale Říha ani v tomto případě míč za svá záda nepustil. 57.minuta přinesla zvýšení vedení pro domácí,když se k dorážce po střele Švába dostal Bohuněk a přidal svůj druhý gól – 2:0. Další gól mohl v 74.minutě přidat po rohu Tošovskýho Dušek.Hlavou však zamířil jen nad Krejzovu branku. Hosté měli příležitost ke skórování v 76.minutě.Trestný kop zahrával Gregořica,Říha v brance Třebska se ovšem v tomto utkání překonat nenechal. Poslední gólovku měl v 80.minutě domácí Bohuněk.Z vápna střelou přes hlavu vyzkoušel pozornost Krejzy,který ale skvěle zasáhl a z jeho střelou si poradil. Domácí se tedy po vítězství a zaváhání Bohutína v domácím zápase s Dublovicemi vyhoupli opět do čela tabulky.



Sestavy


SK Třebsko
M. Říha [-] - V. Jaroš [-] , J. Tošovský [-] , V. Hájek [-] , P. Prais [-] (86. P. Špeta [-] ) , T. Dušek [-] (78. J. Horáček [-] ) - J. Šperer [-] , P. Šváb [-] (82. T. Kolařík [-] ) , F. Kaňa [-] (72. M. Synek [-] ) , J. Strama [-] (65. B. Sládek [-] ) - D. Bohuněk [-]

TJ Sokol Trhové Dušníky
Z. Krejza [-] - J. Gregořica [-] (78. A. Šimon [-] ) , T. Németh [-] (70. Z. Malý [-] ) , T. Ťapaj [-] , L. Ďuriš [-] , V. Soukup [-] , J. Pravda [-] , P. Gasch [-] (65. L. Pukl [-] ) , M. Gregořica [-] , P. Jícha [-] , D. Ďuriš [-]

ŽK: 30. T. Dušek - 32. L. Ďuriš , 49. P. Gasch , 72. M. Gregořica , 76. T. Ťapaj .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Schořovský Jan - DOUBEK Petr, FUNK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů