4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 10:15

11.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebsko odjelo s prázdnou


Branky


4

Na zápase fotil a report poslal Jiří Funk. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

První šanci utkání si vypracoval po přihrávce Švába hostující Bohuněk,ale jeho hlavička mířila jen do rukavic gólmana Mošničky. V 18.minutě po nepovedém odkopu Říhy zahrávali domácí první roh.Ten zakroutil do vápna Krůta a Lípa se hlavou nemýlil – 1:0. Hráči Třebska vytvořili ve 20.minutě před brankou domácích velký závar,avšak míč do sítě dopravit nedokázali. Z protiútoku se dostal ke střele Stibor.Jeho střelu Říha zlikvidoval. 27.minuta přinesla další změnu skóre,když se po přihrávce Šťovíčka prosadil Vokřál – 2:0. Ve 30.minutě si dočkali i hosté.Šperer našel na pravé straně Švába,ten poslal míč do vápna na Bohuňka,který dokázal snížit na 2:1. O pět minut později se již Bohuněk radoval po druhé,ale předčasně.Jeho střelu totiž dokázal Mošnička skvělým zákrokem vytěsnit do tyče domácí branky. Sedlčany se znovu dostali do dvoubrankového vedení v 38.minutě.Míč nešťastně propadl za obranu Třebska a Lípa neměl problém uklidit míč za záda bezmocného Říhy – 3:1. V závěru poločasu měl ještě jednu šanci hostující Sládek,ale jeho střela mířila vysoko nad.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas přinesl již minumum šancí na obou stranách.Hra se hodně kouskovala a bylo vidět spíše více osobních soubojů. V 89.minutě se ocitl ve 100% šanci na snížení Bohuněk.Sám před Mošničkou ale nezvolil optimální zakončení a jeho pokus o lob skončil pouze v rukavicích domácího gólmana. Naopak domácí se dostali v poslední minutě za vysunutou obrana Třebska a Krůta uzavřel skóre tohoto zápasu na konečných 4:1.



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany C
L. Mošnička [-] - J. Dvořák [-] , R. Krůta [-] , V. Lípa [-] (46. J. Špaček [-] ) , M. Pecholt [-] , Z. Janoušek [-] , F. Stibor [-] (41. J. Lhota [-] ) , J. Čížek [-] , R. Šťovíček [-] (46. L. Tomášek [-] ) , T. Vokřál [-] , M. Hrbek [-] (46. F. Šťovíček [-] )

SK Třebsko
M. Říha [-] - J. Tošovský [-] , V. Hájek [-] , P. Prais [-] (62. T. Kolařík [-] ) , P. Špeta [-] (46. T. Dušek [-] ) - F. Kaňa [-] , J. Šperer [-] , B. Sládek [-] (54. J. Strama [-] ) , M. Synek [-] (85. O. Kubíček [-] ) , P. Šváb [-] - D. Bohuněk [-]

Počet diváků: 39. Rozhodčí: Souček Tomáš - HOLAN Jan, BROŽ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 09:07

Tip: výhra hostů