Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 16:30

5.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebsko přestřílelo Luhy


Branky


3

Report zaslal a na zápase fotil Jiří Funk. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v 1.minutě měl šanci domácí Bohuněk,ale ztroskotal na gólmanovi hostů Slepičkovi. Domácí hráli útočný fotbal a chtěli potvrdit letošní skvělou formu. V 17.minutě centroval z pravé strany Šváb,na jeho centr si před bránu Luhů naběhl Kaňa a hlavou otevřel skóre zápasu – 1:0. Nejhezčí moment utkání přišel ve 28.minutě,kdy se z úhlu za hranicí pokutového území napřáhl Tošovský a dokonale vymetl pavučiny za bezmocným brankářem Luhů – 2:0. Ve 30.minutě se skvěle uvolnil na levé straně Synek a přesně našel Tošovskýho,který přidal tentokrát hlavou další gól – 3:0. Hosté se však nepoložili a ve 33.minutě se skvěle z dálky trefil Hovorka a tak se šlo do kabin za stavu 3:1.

Luhy přebrali ve druhé půli iniciativu a v 70.minutě stáhli náskok Třebska na rozdíl jedné branky ,když se trefil David Krůta.– 3:2. V 77.minutě vyhrál hlavičkový souboj Dušek,přesně našel Bohuňka a ten se z hranice vápna nemýlil – 4:2. Luhy však stále bojovali a v 82.minutě po ruce Šperera z pokutového kopu opět snížili Hovorkou – 4:3. Hrálo se stále útočně na obě strany.Tošovský se v 85.minutě proměnil v nahrávače,když skvělým centrem našel Bohuňka a ten přidal také svůj druhý gól v tomto utkání – 5:3. Poté opět zahrozili hosté,ale tentokrát ztroskotali na Říhovi,který v 87.minutě výtečným zákrokem zabránil dalšímu gólu v síti Třebska. V poslední minutě se ještě dokázal prosadit hlavou střídající Kolařík a uzavřel tím skóre zápasu na konečných 6:3.



Sestavy


SK Třebsko
M. Říha [-] - T. Dušek [-] , V. Jaroš [-] , P. Šváb [-] (82. P. Špeta [-] ) , M. Synek [-] (70. J. Horáček [-] ) , V. Hájek [-] - F. Chytka [-] , J. Tošovský [-] , F. Kaňa [-] (73. T. Kolařík [-] ) , J. Šperer [-] - D. Bohuněk [-]

TJ Sparta Luhy
M. Slepička [-] - R. Matyáš [-] , M. Hanáček [-] , P. Jerman [-] , J. Fejt [-] (63. D. Vrba [-] ) - M. Broum [-] , L. Matějka [-] , M. Hovorka [-] - V. Kout [-] , D. Krůta [-] , J. Kotrbatý [-]

ŽK: 45. T. Dušek - 44. V. Kout , 56. D. Krůta , 75. M. Hovorka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ANTAL Jan - HÁJEK Ondřej (N), RYS Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích