2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 17:00

1.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebsko zvládlo domácí zápas


Branky


21. J. Tošovský (p.) , 63. D. Bohuněk
2

Na zápase fotil a report zaslal Jiří Funk. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V prvních 10 minutách byli lepším mužstvem hosté.Převahu však nedokázali gólově zužitkovat,když domácího gólmana Říhu zachránila dvakrát tyč. Poté už se hráči Třebska oklepali z počátečního náporu Březnice.

 

Ve 20.minutě našel Kaňa ve vápně Bohuňka a toho zastavil jeden z hostů jen za cenu faulu a kopala se penalta. K její exekuci se postavil domácí kapitán Tošovský a střelou do protipohybu nedal hostujícímu gólmanovi Petráňovi šanci – 1:0. Ve 22.minutě měli po rohu šanci na vyrovnání Březničtí,ale domácí podržel v bráně Říha.

 

Běžela 23.minuta a Tošovský tentokrát z tr.kopu orazítkoval břevno hostů. Do poločasu se  o břevno zastavil i centr domácího Horáčka a tak šli do kabin hráči za stavu 1:0. 

Domácí si vedení pohlídali

V 63.minutě vhodil domácí aut Šváb na Tošovskýho,ten našel Bohuňka,ale jeho střelu zlikvidoval březnický Petáň. O minutu později zahrával roh Tošovský, domácí dvakrát trefili břevno a až na potřetí se dokázal prosadit důrazný Bohuněk a navýšil skóre ve prospěch Třebska – 2:0.

 

Březničtí se snažili s výsledkem ještě něco udělat,ale v cestě jim stál v tomto zápase skvělý Říha,který nejdříve v 71.minutě zlikvidoval nebezpečnou střelu hostů a následně si poradil i se situací jeden na jednoho a udržel hned v prvním zápase sezóny nulu.           



Sestavy


SK Třebsko
M. Říha [-] - P. Šváb [-] , V. Hájek [-] , T. Dušek [-] (78. J. Strama [-] ) - B. Sládek [-] (61. P. Špeta [-] ) , J. Horáček [-] (72. M. Synek [-] ) , J. Tošovský [-] , J. Šperer [-] , P. Prais [-] - D. Bohuněk [-] , F. Kaňa [-]

SK Březnice 1918 o.s.
M. Petráń [-] - S. Soldát [-] (78. L. Lukáč [-] ) , M. Tuháček [-] , O. Škudrna [-] (46. T. Vaněček [-] ) , V. Valta [-] , Š. Vojtech [-] (61. V. Češka [-] ) , M. Žid [-] , D. Cvrk [-] (57. S. Pelikán [-] ) , J. Mayaleh [-] , L. Češka [-] , J. Barek [-]

ŽK: 27. P. Šváb , 38. J. Šperer , 76. T. Dušek , 76. M. Říha , 89. J. Tošovský - 76. S. Soldát .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŽÁČEK Pavel - ŠVIDKOV Jiří, MÁŠA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích