Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

11.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořín veze tři body


Branky


5

Report zaslal Jaroslav Kysela. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Za chladného listopadového počasí, před zraky, na jeviněvské poměry,  slabé divácké návštěvy se Jeviněves znovu pokoušela vytěžit nějaké body do tabulky ve které je se třemi body na posledním místě. Bývalý hráč Jeviněvse Petr Kindl přijel tentokrát s mužstvem. Domácí opět odehráli celý první poločas v deseti, což už je jakýsi kolorit. Hned v první minutě se dva hostující hráči nepříjemně střetli hlavami a z čehož si jeden z nich odnesl ošklivou tržnou ránu nad obočím, pro zraněného přijela sanitka a obočí poté zpravilo osm stehů.

 

Jakmile se zápas dostal do svého tempa, pomalu začali otěže do svých rukou přebírat hosté, domácí sic oslabeni projevovali jakousi bojovnost, ovšem polovině domácích chybí základní fotbalové návyky a tak to pak vypadá jako když se snažíte rozdojit kozla. Nerozdojíte..i když někdy v šedesátých letech se to soudruhův v sovětském svazu údajně podařilo. Domácí se jen zřídka dostávali na polovinu soupeře, při snaze o kombinaci velice často ztráceli jednoduché míče. Za celý poločas zaznamenali snad dvě šance, do toho ještě neproměnili penaltu, kterou jim snad z lítosti nabídli lacinou chybou hosté. Nutno podotknout, že faul brankáře na Jirku Kokšála volal po červené kartě. To hosté ostřelovali domácí branku daleko častěji. První branky docílili přesto celkem kuriózně – s přehledem hrající libero domácích Marek Paul napálil při odkopu blokujícího Polanského od kterého se míč odrazil k zadní tyči za bezmocného brankáře. Za další čtvrthodinku se probil mezi třemi domácími Petrus a sám před gólmanem z hranice pokutového kopu se štěstím proměnil. Těsně před odchodem do kabin pak propadl z hloubi pole centrovaný míč až k Loužeckému a ten zvýšil na 3:0. Sám byl přitom překvapený, jak jednoduše se k zakončení dostal. Chvíli nato pak ještě tvrdou křižnou střelou navýšil Polanský na 4:0. To ale stále ještě nebylo vše, v nastavení první půle daroval rozhodčí domácím druhý pokutový kop. Ten Marek Paul proměnil a tak se šlo do kabin za stavu 1:4.

Hosté si vedení pohlídali

 Do druhé půle domácí sestavu doplnil Tomáš Navrátil a hra domácích se mírně zlepšila. Hosté měli i přesto dvě až tři gólové příležitosti kdy buď zasáhl gólman, jednou dokonce z branky vykopával míč z branky hráč, zazvonilo i břevno, míče létaly těsně kolem tyčí. Ale zároveň Jeviněves více kousala směrem dopředu, žel vytvořit si tři čtyři šance nestačí, když je bídné zakončení. Nakonec se přeci jen trefil Petr Duchoslav, jež dostal od Jirky Kokšála nabídku před odkrytou branku a nezaváhal. Alespoň tak zmírnil zápasové skóre na konečný stav 2:4. Výsledky však hovoří dlouhodobě a jasně. Kádr Jeviněvse nedosahuje úrovně třetí třídy a může se snažit jak chce.



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - V. Špád [-] , J. Špád [-] , M. Schoř [-] , T. Navrátil [-] , J. Kokšal [-] , P. Duchoslav [-] , P. Macák [-] , D. Velický [-] , M. Janovský [-] , M. Paul [-]

AFK Hořín
T. Landsman [-] - R. Rulec [-] , D. Vermach [-] - P. Kříž [-] (83. O. Bárta [-] ) , P. Landsman [-] (6. Z. Loužecký [-] ) , Z. Cífka [-] , P. Aubrecht [-] , J. Petrus [-] (67. J. Kettner [-] ) - R. Polanský [-] , P. Kindl [-] , V. Žídek [-]

ŽK: 29. T. Landsman .
Počet diváků: 23. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - KYSELA Jaroslav (N), HOLÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 11. 2019 09:15
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích