Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

8.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeviněves se nadále trápí


Branky


5

Report zaslal Jaroslav Kysela. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V hluboké krizi hrající tým Jeviněvse se za krásného počasí postavil domácím Ovčárům v téměř kompletní sestavě. Chyběl Jirka Kokšál, Tomáš Janovský a Tomáš Navrátil. Domácí se hned od začátku chopili otěží utkání a testovali obrannou hráz Jeviněvse. Ta vzdorovala zuby nehty jen do 16. minuty kdy skóroval Kacprzak. Nutno dodat, že hostující golman na střelu vůbec nereagoval, neboť se střelec nacházel v ofsajdu. Hlavní rozhodčí utkání, pan Kulhánek si i přes signalizaci pomezního rozhodčího ponechal právo posoudit situaci sám a ofsajd nepískl. Pasoval se tím na „muže utkání“. Velká gratulace domácím. Nicméně je třeba podotknout, že domácí byli daleko lepší ve všech aspektech. Ještě v prvním poločase přidali dvě branky a bylo po zápase. 

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půli už si vítězství pohlídali a přidali navrch ještě jednu branku. Jeviněves nekladla v prvním poločase žádný odpor, ve druhém pak jen minimální. Všehovšudy dvě střely na branku, jinak nic. To domácí dvakrát skórovali z malého vápna, dvakrát zhruba z deseti metrů po vykombinovaných akcích. Hra Jeviněvse nemá dlouhodobě kvalitu a projevená snaha některých se jeví spíše trapně. Chybí chuť, zanícení, vášeň pro hru, nemluvě o taktických či technických věcech… Samozřejmě nejsou všichni její hráči na stejné úrovni, ale minimálně 4-5 hráčů je na tom momentálně tak, že by si nekoplo ani ve 4. třídě kam tým Jeviněvse v tuto chvíli směruje.



Sestavy


FC Sokol Ovčáry
K. Polman [-] - L. Machka [-] , D. Kacprzak [-] , P. Koš [-] (69. D. Koš [-] ) , K. Radomil [-] (76. D. Šámal [-] ) , M. Jirsa [-] , R. Machka [-] , V. Stránský [-] , D. Makovský [-] , S. Klobása [-] , J. Veselý [-]

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - J. Šelicha [-] , M. Tovara [-] (46. J. Špád [-] ) , M. Malý [-] , P. Duchoslav [-] , P. Novotný [-] (61. P. Macák [-] ) , D. Velický [-] , V. Špád [-] , M. Schoř [-] , M. Paul [-] , M. Janovský [-]

ŽK: 81. M. Jirsa - 8. J. Kysela , 81. M. Paul .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KULHÁNEK Vladimír - ŠIMONEK Jakub (N), KYSELA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 10. 2019 09:07
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích