Velim urvala tři body až v závěru


Branky


80. M. Kasal
21

Bečváry odolávaly soupeři celých osmdesát minut, samy dokázaly být nebezpečné. Ale deset minut před koncem zakončil rychlou akci Kasal a jediným gólem rozhodl zápas. Ve Velimi se hrál zápas, jehož úroveň by nestačila ani na III.třídu. Hra byla nudná, bez střelby a šancí. Hráči si asi spletli fotbal s odpolední nedělní procházkou.            

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas měl parametry III. třídy

Domácím hrálo všechno do karet. Áčko hrálo v sobotu a ze základního kádru béčka chyběli už jen dva dlouhodobě zranění hráči. Z prvního mužstva zařadil trenér Ptáček do základu tři hráče a to Dejmka, Kasala a Kopáčka. Silná byla lavička, kde usedlo pět hráčů. Ve 14:00 hod. zahájil zápas rozhodčí pan Vladimír Baroch z Bělušic.

 

Od začátku se hrál pomalý, nudný a nepřesný fotbal. Hra se pohybovala mezi šestnáctkami, míč končil na kopačkách obránců či brankářů. Pořádnou střelu na branku jsme prvních dvacet minut prakticky nezaznamenali.

 

Ve 23.min. se domácím konečně povedla rychlá akce, kterou hosté zastavili faulem na M. Kyncla. Kopala se penalta. Ještě na jaře neomylný M. Kosina  tentokrát zklamal. Hostující brankář vystihl směr míče a pokračovalo se za stavu 0:0. Hosté dobře bránili a domácí hráče v podstatě k ničemu nepouštěli. Diváky tak mohl potěšit jen hvizd píšťalky pana rozhodčího, která jim oznámila, že v restauraci bude lépe.

Po akci dvou MM zůstaly body ve Velimi

 

Hra pokračovala v nastavené režii a tempu i ve druhém poločase. Hosté hru vyrovnali a snad i více chtěli uspět. Domácí se trápili a tak trenér postupně vystřídal čtyři hráče, aby hru oživil.

 

Jen ne pokutové kopy. Ty se nám nedaří. Snad si to dvojice MM, Martin + Matěj, uvědomila a v 80.minutě vzala osud zápasu na své kopačky. Martin Novotný zaútočil po levé straně, přihrál na nabíhajícího Matěje Kasala a ten pohotově skóroval. 1:0 pro Velim B.

 

Pak už se nic nestalo, Velim se štěstím získala tři body a vystoupala už na čtvrtou pozici tabulky. Bečváry jsou opět bez bodu a stále u dna tabulky. Asi největší pochvalu zaslouží rozhodčí zápasu pan Vladimír Baroch. 

 

Autor reportáže: Jaroslav Češpiva (VEL)

 



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Tento zápas mě zklamal a není to na podzim poprvé. Nedá se nic dělat. Ale naše současné čtvrté místo v tabulce není špatné. Co? Všechna naše mužstva jsou TOP. Přečtěte si postavení v tabulkách.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Do Velimi jsme jeli bez několika hráčů a mohli jsme jenom překvapit. Bohužel jsem musel nastoupit i já, což je známka hráčské krize. Ale i tak si myslím, že jsme byli favorizované Velimi rovnocenným soupeřem. V první poločase jsme "přežili" penaltu domácích, kterou Stoupa vyrazil. V první půli jsme ohrozili branku Velimi jedovatou střelou P. Kuby. První poločas byla Velim častěji na míči a my se nedostávali tolik do hry. Druhá půle byla z naší strany herně lepší, přišly i šance, ale bohužel se nám je nedaří dotahovat do brankového efektu. Domácí měli velkou šanci, když z brankové čáry vykopával M. Kšírl. Bohužel zápas rozhodla jediná branka v 80.min utkání. Porážka nás hodně mrzí, myslím si, že na remízu jsme měli. Musíme se dát zdravotně do pořádku a soustředit se na zbývající zápasy.



Počet diváků: 85. Rozhodčí: BAROCH Vladimír - DANĚK Tomáš (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 11. 2019 10:51
Hráčům asi docházejí síly. Blíží se totiž vánoce, sezóna byla dlouhá a to vyžaduje častější a náročnější trénink. A ještě něco důležitého. při fotbale se má běhat a ne chodit jako na procházce. Nezlobte se. JČ
4. 11. 2019 10:46
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 16:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:39

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Uvidíme, jestli Bečváry ještě najdou chuť poprat se o body, ale ve Velimi to jednoduché mít nebudou. Záležet bude i na aktuální sestavě domácích.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 21:58
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 08:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 07:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 08:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 07:33
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích