Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratboř padla až v závěru


Branky


20

Hosté vedli po dvaceti minutách 0:2 a schylovalo se k překvapení. Domácí ale do pauzy vstřelili kontaktní branku a ve druhém poločase skóre otočili, když rozhodující gól dal Robovský minutu před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z penalty dali domácí kontaktní branku

Hned v úvodních minutách zápasu prověřili domácí pozornost ratbořského gólmana Jeřábka několika střelami ze střední vzdálenosti, po rohovém kopu míří domácí hlavička mimo tyče. Po deseti minutách se osmělují i hosté, ale Gembiczki ze standardky trefil přímo do rukavic Karbana.

 

Ale v další šanci po krásné akci a přihrávce Kopeckého Zbyněk Gembiczki nemýlil a otevřel skóre utkání - 0:1. A hned o čtyři minuty později zahrával Beran trestný kop, posadil míč přesně na hlavu svého spoluhráče a Karban byl bez šance - 0:2. Šok pro domácí tým!

 

Jestřábka ale nic nevzdává, do konce zápasu zbývá ještě spousta času. Nastěhovali se na polovinu Ratboře, ale tutovku Pavelky vykopl Jeřábek reflexivně nohou. Na druhé straně zazlobili hosté. Kopeckého střelu zblokovali obránci, trestný kop Kesnera vyrazil Karban a následnou dorážku poslal Uher nad bránu.

 

Trest pro hosty přišel následně. Penalta a z ní se Tomáš Kubíček nemýlí - 1:2. Do konce poločasu vyzkoušeli ještě střelci pozornost brankářů na obou stranách, ale skóre se už neměnilo.

 

Jestřábka dokázala zápas otočit

Druhý poločas se nesl ve znamení snahy domácích otočit vývoj utkání ve svůj prospěch. Jenže několik střel z úvodu poločasu Jeřábka nevyděsilo. Zato hosté mohli svůj náskok navýšit. Z rychlého protiútoku trefil Vohnický jen tyč a dorážející Gembiczki z malého vápna netrefil branku. Z další akce vyplavala jen slabá střela Uhra, s kterou si Karban bez potíží poradil.

 

A Jestřábka se dočkala vyrovnání, které jim hosté doslova darovali. Dlouhý výkop Karbana přeletěl obranu hostů, obránci se nedohodli s gólmanem a Petr Kureš v klidu uklidil míč do prázdné kasy - 2:2.

 

Po vyrovnání se hrálo hodně uprostřed hřiště, hosté ještě stačili zahrozit střelou Kopeckého, která těsně minula branku. Když už to pomalu vypadalo na penalty, přinesli hosté domácím další dárek. Beran dával balón v tísni Jeřábkovi, ten míč minul a Tomáš Robovský měl jednoduchou pozici - 3:2

 

Zanedlouho rozhodčí Kocourek ukončil zápas a domácí se mohli šťastně radovat.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Zápas byl od začátku vyrovnaný. První poločas jsme byli o něco herně lepší, druhý zase domácí. Nám se podařilo vstřelit dvě rychlé branky, domácí snížili ke konci poločasu z penalty. Bohužel nedáme další šance, to se nám stalo osudným. Zápas rozhodly naše dvě hrubé chyby, čímž jsme domácím darovali vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - L. Soukup [-] , D. Týma [-] , P. Kesner [-] , J. Hron [-] (46. J. Věříš [-] ) , P. Kureš [-] , T. Kubíček [-] , R. Bilik [-] (33. F. Čáslavský [-] ) , O. Pavelka [-] (61. T. Robovský [-] ) , M. Klička [-] , M. Mikeš [-]

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - D. Kemza [-] , J. Kovařík [-] , Z. Gembiczki [-] (88. A. Brant [-] ) , M. Adámek [-] , M. Kesner [-] , L. Vohnický [-] , T. Beran [-] , M. Kopecký [-] , M. Uher [-] (57. D. Tomášek [-] ) , J. Pechar [-]

ŽK: 25. P. Kesner - 34. J. Pechar .
Hráči zápasu: T. Kubíček - T. Beran .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOCOUREK Lukáš - STANĚK Josef (N), DOBEŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 16:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:39

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Ratboř umí soupeře potrápit. Domácí jsou nejspíš mírným favoritem, ale dosavadní bodový zisk je u obou mužstev stejný.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 21:58
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 08:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 07:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 08:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 07:33
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích