A. Jehlička 12.
M. Jícha 36. (vl.)
J. Ceral 67.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2019 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První porážku připravila Nučicím Velim


Branky


12. A. Jehlička , 36. M. Jícha (vl.) , 67. J. Ceral
19

Hosté zápas, ve kterém šlo o další možné navýšení náskoku na čele tabulky, nezvládli. Nučice nedaly ani branku a tři inkasovaly. Jejich vedení v tabulce se smrsklo na pouhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl už první poločas

Velimské béčko čekal, možná, zápas podzimu. Nečekaný lídr soutěže byl pro naše mužstvo v posledních zápasech vždy těžkým protivníkem. Trenér Ptáček mohl před zápasem konstatovat:
"Vydařila se předzápasová příprava, na marodce zůstali pouze oba brankaři Svoboda a Daněk, z áčka musel do branky opět druhý brankař Dejmek, do základní sestavy nastoupil z áčka Kopáček a z dorostu usedl na lavičku opět Vokřál Jan."

 

Náš trenér měl dobře přečtenou hru soupeře z Nučic a proto provedl změny v rozestavení hráčů i v systému hry. V podstatě se mu vše vydařilo. V 15:30 hod. mohl hlavní rozhodčí pan František Křivka z Radimi zahájit utkání kola FC Velim B - TJ Nučice.

 

Už začátek zápasu naznačil, že velimské béčko bude hrát jiný fotbal než v prvních třech domácích zápasech. Domácí začali aktivně a už ve 2.minutě donutili hosty k faulu v jejich šestnáctce. Na penaltu si postavil míč Václav Kopáček, ale kopl ji velmi špatně. Pozn. autora reportu:"Hráči béčka prý nechtěli penaltu kopat.".

 

Naše hráče to nezlomilo a pokračovali v nasazeném tempu. Hosté se na dostřel naší branky nedostávali. Ve 12.minutě, při jednom z dalšíchzávarů před brankou Nučic, se míč dostal k Aleši Jehličkovi a ten rozvlnil síť. Vedeme 1:0.

 

Hra se více pohybuje v prostoru mezi oběma velkými vápny. Velimáci mají více ze hry ale druhá, pojišťující branka nepřichází.. Soupeř se neprosazuje, velimská defenzíva na hřišti dominuje. Ve 36.minutě je to 2:0. Jirka Ceral centruje před branku a hostující Martin Jícha si nešťastně dává vlastní branku. První poločas končí za stavu 2:0 pro domácí FC Velim B.

Domácí pojišťují výsledek, marná snaha hostů

Ve druhém poločase už hra nemá takové tempo. Hosté hru neotvírají, rádi by dali kontaktní gól, ale další zase nechtějí dostat. Domácí hrajívyzrálý fotbal a s přehledem drží své soupeře na velký dištanc od své branky. V 67.minutě přichází poslední direkt ze strany domácích. Velimský Ronaldo, Martin Kyncl, našel ve své pravačce ten správný cit, z pravé strany přesně posadil míč na hlavu nabíhajícího Jirky Cerala a ten nekompromisně prudkou hlavičkou usměrnil míč do branky soupeře. Vedeme už 3:0 a je rozhodnuto.

 

Velim kontroluje hru, hosté nemají šanci s výsledkem něco udělat. Je to první porážka Nučic v podzimní části soutěže. Na každého může přijít slabší chvilka. Ta asi přišla ve Velimi. Utkání řídil dobře a s citem pro hru rozhodčí pan Františekm Křivka z Radimi.

 

Autor reportáže: Jaroslav Češpiva (VEL)



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Velimská rezerva předvedla svůj nejlepší výkon podzimu. Naše mužstvo se v týdnu na zápas velmi dobře připravilo a před trenérem Jirkou Ptáčkem smekám a svůj širák odhazuji v dál. Excelentní výkon našeho mužstva mi udělal radost. Všichni zaslouží pochvalu a omlouvám se těm, kterým jsem nevěřil. Přiznávám, jsem náročný, inu matikář. Musím pochválit i soupeře, ale asi je naši kluci zaskočili. Utkání bylo slušné, bez emocí. Obě mužstva hrála fotbal. Ať se daří. Ještě připomínám úspěšný velimský fotbalový víkend, kdy všechna mužstva bodovala a většina plně.

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Sestava Velimi byla dnes velmi nadupaná a bylo vidět, že se na nás dobře připravili. Už ve 2.min posoudil hlavní rozhodčí zákrok Jíchy jako penaltový, nařízenou penaltu však Krutský zneškodnil. Na druhé straně nejprve domácí na brankové čáře znemožnili dorážku Kočímu a o minutu později Kubalík střílel pouze do brankové konstrukce. A z protiútoku šli domácí do vedení, když Krutský zneškodnil Jehličkuv pokus, ale balón si nešťastně tečoval do brány. V 34.min jsme si dali další vlastní gól. Na přední tyči chtěl T. Vlasák odkopnout míč, ten se mu však svezl a skončil v síti. Ve druhém poločase už domácí nebyli tak aktivní, ale nám se nedařilo je dostat pod tlak. Naopak na druhé straně Velim hrozila z rychlých protiútoků a jeden z nich dokázal Ceral proměnit a určil konečný stav na 3:0.



Sestavy


FC Velim B
D. Dejmek [-] - J. Vlk [-] , M. Hrabal [-] , J. Jelínek [-] , O. Kosina [-] - A. Jehlička [-] , J. Nedbal [-] (70. J. Vokřál [-] ) , J. Ceral [-] (70. M. Novotný [-] ) , V. Kopáček [-] - J. Zajíc [-] (82. J. Kovařík [-] ) , M. Kyncl [-] (82. D. Pych [-] )

TJ Nučice
T. Krutský [-] - D. Kočí [-] , P. Nevšímal [-] , M. Šulc [-] , M. Jícha [-] (30. T. Vlasák [-] ) , J. Souček [-] (40. L. Kulhavý [-] ) , J. Novák [-] (82. J. Jelínek [-] ) , K. Hurtík [-] , F. Kubalík [-] , J. Vedral [-] , M. Chromý [-]

ŽK: 66. T. Krutský .
Hráči zápasu: D. Dejmek - T. Krutský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KŘIVKA František - KUBELKA Petr (N), KOČÍ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 08:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 08:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 18:54

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Velim má podzim jako na houpačce, ale vedoucí celek tabulky by je mohl vyprovokovat ke kvalitnímu výkonu.

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 15:43
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 15:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 12:38

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 19:54

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 18:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 09:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 07:14
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 07:11

Tip: výhra domácích