3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 16:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim získala v Plaňanech jen bod


Branky


40. D. Žemba , 62. D. Žemba - 49. M. Kasal , 90. M. Kasal
23

V Plaňanech padly v základní hrací době čtyři góly, po dvou na každé straně a postarali se o ně jen dva střelci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nahoru - dolů s jediným gólem

Plaňany jako nováček okresního přeboru měly úžasný vstup do soutěže, ale v posledních kolech malinko poztrácely. Však se také těšily na fotbalově vyspělejší Velim. která ale letos tolik nezáří a v tabulce před tímto utkáním byla o bod za domácím týmem.

 

Velimské Áčko mělo již svůj sobotní zápas za sebou a tak mohl hostující trenér počítat s nějakou podporou. A tak se také stalo. Domácí naopak stále řeší přetrvávající potíže se složením obrany. Ale vše se pořešilo a zápas mohl začít. Od úvodních minut byla vidět mírná územní převaha hostující Velimi, ale brankově vyjádřit se ji nepodařilo, protože co prošlo za obranu, to zlikvidoval stále výborný Hradecký.

 

Hrálo se nahoru - dolů, akce střídala akci, ale na první branku si diváci museli počkat až do čtyřicáté minuty. "Dominik Žemba se naštval", hodnotil výkon střelce po zápase vedoucí týmu Tomáš Freund a akci popsal: "Vzal to na sebe, udělal několik Velimáků a Dejmkovi nedal šanci." Vzápětí mohli domácí přidat druhou branku, ale Rychlík v ložené šanci přestřelil. A tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

 

 

Kasal vyrovnal v poslední minutě

Úvod druhého poločasu zachytil domácí v nedbalkách. Krátce po zahájení totiž Matěj Kasal srovnal skóre - 1:1. Velim přišpendlila domácí k jejich brance a Hradecký hlavičku Kasala při cestě do sítě nezastavil. "No, vybral si slabší chvilku, pustil hlavičku, za kterou by se styděl i žák v Blince", rýpl si do gólmana Tomáš Freund.

 

Domácí tato branka nezlomila a dál se statečně rvali. Odměnou jim byla vedoucí branka po rychle a přesně rozehraném trestném kopu, kdy si Dominik Žemba připsal druhý zářez - 2:1. Jak spěl zápas ke svému závěru, tak stoupaly emoce. Ale to k utkání patří.

 

Domácím evidentně ubývaly síly, ale hostů se vyrovnání nedařilo. Až v devadesáté minutě, kdy domácí reklamovali ofsajd, si Matěj Kasal zpracoval míč a uklidil jej do sítě - 2:2. O třetím bodu musely rozhodovat pokutové kopy.

 

Střelcům se moc nedařilo

Zanechalo vyrovnání stopy na domácích střelcích?? První dvě série a stav 0:2 pro Velim!! Ale pak se vše otočilo a domácí urvali druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Freund, vedoucí týmu: Do zápasu jsme šli s respektem, protože jsme dobře věděli, že velimské Áčko hrálo již v sobotu. Taky jich pár přivezli. Nám chyběl dozadu Franko a Grulich. Chtěli jsme si trochu počkat, co bude hrát soupeř, ale akce střídala akci. Soupeř byl asi víc na balónu, ale nás držel Hradec. Nakonec jsme to dotáhli až do penalt, když velimského pomezního asi bolela ruka a ofsajdy asi nemával. Urvali jsme zaslouženě dva body.




Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - M. Vinš [-] , K. Hanzálek [-] (69. M. Grulich [-] ) , L. Klucska [-] , T. Freund [-] , J. Olah [-] , J. Olah [-] (85. M. Rak [-] ) , O. Lazaryev [-] , D. Žemba [-] , J. Rychlík [-] , P. Siruček [-] (60. J. Nedvědil [-] )

FC Velim B
D. Dejmek [-] - O. Kosina [-] , M. Kosina [-] (79. D. Pych [-] ) , J. Vlk [-] - J. Zajíc [-] (68. A. Jehlička [-] ) , J. Jelínek [-] - M. Novotný [-] (46. L. Vlk [-] ) , M. Kyncl [-] - M. Kasal [-] , J. Kukal [-] (68. J. Ceral [-] ) , M. Jansta [-]

ŽK: 20. T. Freund , 75. O. Lazaryev .
Hráči zápasu: M. Hradecký , D. Žemba , K. Hanzálek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Voborník Josef - NÁGL Vladimír (N), ČERVENKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Zanechá minulý debakl stopy na Plaňanských, kteří se těší na fotbalově vyspělou Velim?

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích