2:3p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim veze z Ratboře dva body


Branky


23

V přetahované byli nakonec úspěšnější hosté. Dvěma slepenými góly si Kouřimští připravili poločasové vedení, aby o něj krátce po pauze přišli také dvěma slepenými góly. Ale v dlouhé penaltové přestřelce už Ratboř druhý bod nezískala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během dvou minut 0:2

Po losu si domácí zvolili stranu a hosté začínali s výkopem. A hned první útok smrděl gólem. Keltner pláchl po pravé straně, cnetrovaný míč se snášel na zadní tyč, kde ho vyškrábl Jeřábek. K dorážce se ale dostal ještě Světnička, jenže míč do sítě propasírovat nedokázal. 

 

Kouřimští valili útok za útokem na domácí bránu hájenou Jeřábkem. Střela Dufka z pozice uvnitř šestnáctky letěla nad břevno, stejný směr chytilo i pohotové zakončení Keltnera po centru Královského. 

 

Domácí se těžko dostávali na polovinu soupeře, ale když už tak museli být Kouřimští ve střehu. Hlavička Adámka našla jen rukavice gólmana. 

 

A tak se stalo, co viselo ve vzduchu. Nejprve Pavel Královský poslal hosty do vedení 0:1 a druhou branku přidal Tomáš Dufek - 0:2, když domácí reklamovali faul na Davida Kemzu. Během dvou minut mohlo být rozhodnuto, ale domácí se ve druhém poločase vrátili do hry.

 

 

 

 

Totální obrat Kopecký nedokonal

Druhý poločas okomentoval ratbořský forward Lukáš Vohnický: "Ve druhém poločase se hráči Kouřimi chvílemi hádali a tím se vyvedli z koncetrace a chybovali. Dalo by se říct, že role se prohodily. Vytvářeli jsme si převahu a víc šancí. 

 

 

Po dobrém napadání Adámka J. chyboval gólman hostů, kdy chytil do rukou malou domů od Josefa Holuba.  Z této nepřímé standardní situace z rohu malého vápna se prosadil Vítek Švarc v 55.minutě a snížil na 1:2. Chvíli potom vyrovnal v 59.minutě Adámek Jan - 2:2.  

 

Do jasných golovek se dostal ještě Kovařík po kombinaci s Vohnickým, který po úniku prostrčil míč mezi dvěma obránci téměř před odkrytou branku k penaltové značce, ale Kovařík přestřelil branku. Poté jsme měli ještě pár menších šancí, ale neměly dostatečnou razanci. Asi v 89.minutě se do gólové situace dostal Kopecký Michal, kdy z malého vápna z pozice z levé tyčky netrefil odkrytou branku a jeho střela jen lehce lízla pravou tyčku a míč putoval mimo hřiště. Škoda. Bylo by to pro nás a pro naše diváky moc hezké, kdybychom takto otočili zápas. Zápas skončil nerozhodně 2:2 a opět došlo k penaltovému rozstřelu."  

 

Snížek měl pevné nervy

Za domácí tým se k penaltám postavili Kesner, Tomášek, Vohnický, Mbemba, Švarc. 

 

V základní sérii penalt  5+5 neproměnil druhou penaltu Tomášek Daniel, kdy hostující gólman vystihl směr a chytil. A za hosty Klégr Michal přestřelil branku při jejich čtvrté penaltě. 

 

Stav byl tedy 4:4 na penalty. Ostatní hráči gólmany překonali. Po páté sérii penalt se k dalším pokusům za hostující tým postavil už jen Snížek Martin a ani jednou se nemýlil. Za domácí tým šel ještě jednou Vohnický a dvakrát Mbemba. Rozhodla až osmá série, kdy nedal za domácí Mbemba Joël. Denis Jeřábek si minimálně na 3 penalty sáhl, ale bohužel skončily za brankovou čarou. 

 

Vyhrál tým hostů Kouřim. 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Kouřim
Vladimír Malinovský, trenér: Naprosto zbytečně jsme ztratili bod. Náš výkon byl velice špatný. Během prvních pěti minut jsme zazdili dvě obrovské příležitosti a pak náš výkon postrádal náboj. Přesto jsme dali dvě branky a mohli jsme se uklidnit. Jenže po přestávce dal soupeř gól, narostla mu křídla a my jsme byli deset minut na ručník. Pár minut po vyrovnání jsme se zase oklepali a hrál se vyrovnaný fotbal. Šance na rozhodnutí měly oba týmy. V penaltách prokázal nejpevnější nervy Snížek, který nám vystřelil druhý bod. Náš výkon ve druhém poločase byl hodně špatný



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Pechar [-] (19. J. Mbemba [-] ) , J. Kovařík [-] (77. M. Uher [-] ) , V. Švarc [-] , D. Kemza [-] (37. M. Adámek [-] ) , L. Vohnický [-] , T. Beran [-] , M. Kopecký [-] , M. Kesner [-] , T. Vorlíček [-] , J. Adámek [-] (82. D. Tomášek [-] )

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - D. Procházka [-] , J. Holub [-] - P. Královský [-] , P. Jirků [-] (66. J. Jirsa [-] ) , R. Světnička [-] - T. Dufek [-] , J. Keltner [-] - T. Svoboda [-] (70. M. Hovorka [-] ) , M. Klégr [-] , M. Snížek [-]

Hráči zápasu: J. Adámek , D. Jeřábek - D. Procházka .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: VOLF Zdeněk - MACHÁČEK Ondřej (N), DOBEŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Ratboř překvapila Velim, dokáže něco podobného i proti rozjeté Kouřimi?

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů