1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důrazné utkání rozhodl Roman Světnička


Branky


21

Zápas plný důrazných soubojů a hraný v solidním tempu rozhodl v osmnácté minutě Roman Světnička jedinou brankou zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se přišli o posvícení pobavit

Solidní divácká kulisa se přišla o posvícenské neděli podívat na nesmlouvavý souboj domácí Kouřimi a hostů z Jestřabí Lhoty. Po celé utkání bylo k vidění množství osobních soubojů, ale vedených bez záludností. Příliš šancí se ale neurodilo, přesto se diváci nemohli nudit, protože hru tvořili hráči obou týmů.

 

Jedna z nenápadných šancí skončila gólem. Roman Světnička vystřelil těsně za hranicí velkého čtverce a jinak skvěle chytající Karban střelu možná trochu podcenil a ta skončila za jeho zády - 1:0. V tuto chvíli asi nikdo netušil, že to byla branka rozhodující.

Jestřábce se vyrovnat nepodařilo

Prvních patnáct minut druhého poločasu se odehrávalo mezi šestnáctkami. Hráči vyprodukovali pouze několik střel ze střední vzdálenosti, ale bez gólových parametrů. Až potom po sérii nepřesností vymyslel akci Královský, ale jeho přízemní střelu lhotecký gólman vyrazil a poradil si i s dorážkou Nováka.

 

Hosté zahrozili střelou Týmy, ale ten z rohu velkého vápna mířil daleko mimo. Na druhé straně zase zkoušel štěstí Královský, ale Karban branku uhlídal. Hra se stále přesouvala zleva doprava a opačně, ale vyložené šance diváci neviděli. Hosté se stále více tlačili do útoku a domácí tak měli možnosti díky rychlonohým forwardům zápas rozhodnout.

 

Osm minut před koncem pláchl po levé straně Keltner, přízemní centr směroval na Dufka, ale ten na míč nedosáhl. Z následného autu se šikovně uvolnil Královský, ale mířil tentokrát mimo tyče. V největší šanci hostů se ocitl Týma po průniku na levé straně, ale v souboji dvou desítek jeho střelu zblokoval Snížek. A protože se neujala ani dalekonosná střela aktivního Královského, skončil zápas po jediné brance ziskem tří bodů pro Kouřim.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Jan Kočí: Potkali jsme se soupeřem, který chtěl hrát fotbal. Zápas moc vyložených šancí nenabídl, hrál se spíše bojovný fotbal a rozhodla jediná trefa. Navíc byla šťastná, když Světnička z hranice šestnáctky vystřelil a brankář hostí ne úplně tak tvrdou střelu pustil za svá záda. Obrana skvěle odvrátila všechny pokusy soupeře, nenechali jsme se snad ani jednou zaskočit. V některých pasážích jsme byli důraznější a právě to možná rozhodlo. Start do sezony se nám povedl a za to jsme moc rádi.




Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - D. Procházka [-] , J. Holub [-] , T. Novák [-] - R. Světnička [-] , P. Jirků [-] , P. Královský [-] - J. Keltner [-] (87. J. Jirsa [-] ) , T. Dufek [-] (90. T. Svoboda [-] ) - M. Snížek [-] (77. M. Hovorka [-] ) , M. Klégr [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - P. Kesner [-] , P. Kureš [-] , T. Kubíček [-] , F. Krajíček [-] , J. Hron [-] , A. Krupka [-] (46. I. Pavlov [-] ) , M. Klička [-] , M. Skalický [-] , L. Týma [-] , M. Mikeš [-]

ŽK: 79. P. Královský , 86. J. Keltner - 55. I. Pavlov , 71. F. Krajíček .
Hráči zápasu: J. Holub , P. Královský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - ŠVORBA Milan (N), STANĚK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: tým expertů
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Kouřim letos válí, ale Jestřábka není snadný soupeř

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích