Ratboř odváží z Velimi dva body


Branky


22

Po bezbrankovém poločase viděli diváci dva góly ve druhém dějství, každý na jedné straně. A protože další branka nepadla, o druhém bodu pro hosty rozhodly pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velimské béčko nastoupilo v poměrně kvalitní sestavě

Všechna tři velimská družstva hrála v neděli. Trenér nepotřeboval posily. Do sestavy už nastoupil Martin Novotný, na lavičku usedli dva dorostenci a po zranění už i brankař Svovoda a stoper Jiří Vlk. Naše rezerva  chtěla konečně doma vyhrát, ale v cestě jim stála Ratboř, v jejíž sestavě opět nastoupili dva hráči, kteří působili ve Velimi a to Michal Kesner a Joël Mbemba. 

 

Od první minuty se hrál nudný, pomalý fotbal. Domácí častěji drželi míč na svých kopačkách na své polovině, vyčkávali a pak dlouhými míči se snažili dostat k brance soupeře. Chyběla tradiční kombinační hra, tolik příznačná pro velimské béčko. Nejvíc se snažila levá strana a to Novotný, Zajíc a Vlk L. Hosté měli dobře organizovanou defenzivní hru a bylo těžké se dostat do jejich pokutového území. Za zmínku stojí 6.minuta, ve které nebezpečně vystřelil Zajíc, ale brankař Jeřábek výborně vytěsnil míč na roh. Pak ještě šance Jehličky, který běžel z levé strany na brankaře, ale ten míč zblokoval. Jednu nebezpečnou šanci měli i hosté. Hra byla nadále průměrná, v podstatě není o čem psát. Domácí měli v závěru dvě šance, ale bez důrazného zakončení.

 

Ve druhém dějství padly dvě branky. Více ze hry měli hosté.

Druhou polovinu zápasu domácí zahájili náporem. Už v 51.minutě šli do vedení. Jelínek uvolnil na pravé straně běžícího Jiřího Cerala, ten ze strany doběhl na hranici pokutového území. Rozhodl se přihrát před branku, trochu zaváhal, ale blokující obránce si neštastně srazil míč do branky. Velim vede 1:0.

 

Už v 55.minutě je srovnáno. Domácí chybují ve středu pole a hosté jdou do protiútoku. Hráč Lukáš Vohnický prošel až na hranici velkého vápna a technickou střelou k tyči vyrovnal na 1:1. Po vyrovnávací brance zvýšili hosté aktivitu, ale bez efektu. Hra pak upadla do průměru autkání skončilo v řádné hrací době zaslouženou remízou. 

 

Utkání řídil rozhodčí pan Pikner Roman z Břežan II. Nejlepší hráči: Z Velimi jednoznačně brankař Tomáš Daněk.  Z celku Ratboře si to zaslouží za krásnou branku Lukáš Vohnický.

 

 

//Autor reportu: Jaroslav Češpiva, vedoucí FC Velim B //

Penaltové rozřešení lépe zvládli hosté z Ratboře

První penaltu domácí  brankař T. Daněk zneškodnil. Po čtyřech penaltách to bylo 3:3. Pak šli hosté do vedení 4:3, ale poslední domácí nedali. Ratboř vyhrála na penalty 4:3.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Naše béčko? To je nebe a dudy. Nechci mít nepříjemnosti, ale musím. Už jen tak nepřehráváme soupeře. Kde je naše kombinační hra? Chybí rychlost, důraz, nasazení a aktivita vůbec. Postrádám chuť a radost ze hry. Opakuji se, zkrátka není kondice. Omluvou mohou být jen častá zranění. Zamysleme se.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: PIKNER Roman - KUBELKA Petr (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 9. 2019 10:29
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: tým expertů
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Velimští se zatím trápí, ale minule otočili zápas v Jestřabí Lhotě. Nakopne je to? Nebo bude Ratboř hladová po dalších bodech?

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích