0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:30

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice posadily Plaňany na zadek


Branky


23

Měla to být bitva o první místo, ale hosté domácím ukázali, že na to ještě nemají. Poprvé Plaňany inkasovaly již po pěti minutách a dva rychlé góly okolo třicáté minuty jejich šance snížily na minimum.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase 0:3

Prověřit formu Plaňan přijeli hráči Nučic. Kdo dnes zvítězí, bude minimálně do středy lídrem tabulky okresního přeboru. A razantněji za to vzali Nučičtí.

 

Už v páté minutě šli hosté do vedení po brance Dominika Kočího - 0:1. Akce střídala akci, ale nebezpečnější byli hosté. Kubalík vyslal do křídla Bradáče, ten zasprintoval jako zamlada, jeho centr akrobaticky vrátil Kubalík na Nováka, ale jeho střelu Hradecký vykopl.

 

Chybnou malou domů Siručka vystihl Kubalík, ale i s jeho zakončením si domácí brankář poradil a následná hlavička osamoceného Bradáče minula branku. Na druhé straně si se střelou Olaha poradil Krutský.

 

Přesto se domácí začali zvedal a nučickou obranu zlobil hlavně Nedvědil, který ale při svých šancích nedokázal trefit branku. A přišel trest. Výborně hrající Bradáč získal míč ve středu hřiště, udělal pár rychlých kroků a na křídle našel nabíhajícího Kočího. Ten prostrčil míč za beky a Filip Kubalík u něj byl o chvilku dříve než Hradecký a pod jeho tělem zvýšil na 0:2.

 

Hned o minutu později přišlo fantastické sólo Martina Jíchy. Na rohu vlastní šestnáctky obral o míč Nedvědila, s balónem u nohy proběhl celé hřiště, cestou za sebou nechával strnulé obránce Plaňan a tváří v tvář Hradeckému nezaváhal - 0:3.

 

V závěru poločasu bylo ještě po šanci na obou stranách. Střelu Lazaryeva skvěle lapil Krutský a Šulc se snažil překvapit Hradeckého přímo z rohu, ale domácí gólman byl na místě.

Čtvrtá branka zmařila šance na zvrat

Choutky domácích na zvrat zmrazil rychlý gól. Šulcův trestný kop Hradecký neudržel a k dorážce se jako první dostal Jakub Novák - 0:4. A hosté měli další šance - sólové průniky do šestnáctky Vlasáka nebo Bradáče brankou neskončily stejně jako hlavička Jíchy.

 

Tlak hostů postupně upadal, ale obrana pracovala i nadále spolehlivě a co prošlo, pochytal Krutský. Dokázal zakročit proti zakončení Lazaryeva a i proti jeho následné dorážce. Nučický gólman udržel další čisté konto a diváci vtipkovali, zda si nemají Nučice vstřelit nějaký vlastní gól, protože se rychle blíží 100 vychytaných nul a tím i hrozba ukončení kariéry Tomáše Krutského. Ale všichni věříme, že Tomáš bude pokračovat i potom.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Freund, vedoucí týmu: Souboj o první místo vyzněl daleko lépe pro hosty. Brzy jsme inkasovali a to byla první zkouška, jak na to budou naši hráči reagovat. Bohužel hosté měli i nadále převahu. Šance byly na obou stranách, ale dvě dokázali v průběhu dvou minut využít jen hosté. A když Nedvědil nedokázal ve své šanci snížit, šlo se do kabin za stavu 0:3. O přestávce trenér Krupka zvýšil hlas, proběhla dvě střídání, ale nic nepomohlo. Když jsme zase brzy dostali na 0:4, zápas se už jen dohrával. Ale hlavy nahoru, vyloupíme Libodřice.

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Zápas o první místo v tabulce vyzněl vcelku jednoznačně pro naše mužstvo. Bylo vidět, že kluci nastoupili do zápasu zodpovědně a soupeři nedali žádný čas na rozehrávku. To se ukázalo jako klíčové, protože Plaňany mají dobré individuální hráče.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - M. Grulich [-] , M. Vinš [-] , D. Siruček [-] , J. Nedvědil [-] , J. Olah [-] , P. Málek [-] (46. P. Siruček [-] ) , O. Lazaryev [-] (85. M. Rak [-] ) , D. Žemba [-] , J. Rychlík [-] (46. K. Hanzálek [-] ) , L. Franko [-] (85. M. Jambor [-] )

TJ Nučice
T. Krutský [-] - P. Bradáč [-] , P. Nevšímal [-] , D. Kočí [-] , J. Novák [-] (80. L. Kulhavý [-] ) , T. Vlasák [-] , F. Kubalík [-] , M. Jícha [-] , J. Souček [-] (47. J. Vedral [-] ) , K. Hurtík [-] , M. Šulc [-]

ŽK: 41. D. Žemba , 65. J. Nedvědil - 11. P. Nevšímal , 34. J. Novák , 82. P. Bradáč .
Hráči zápasu: T. Krutský , M. Jícha .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: LINHART Zdeněk - FREUND Karel (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Filip Kubalík
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Šlágr kola! Plaňany šlapou a Nučice už loni patřily ke špici. Jeden z týmů poprvé ztratí. Budou to Nučice, i když oba poslední vzájemné zápasy před dvěma lety vyhrály?

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích