2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Michal Kesner vystřílel tři body pro Ratboř


Branky


31. M. Kesner , 69. M. Kesner - 32. M. Hrstka
23

Libodřice jsou opět bez bodů, protože neuspěly na hřišti Ratboře, která naopak po brankách Michala Kesnera získala první body do tabulky letošního ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během dvou minut dva góly

Fotbal podprůměrné úrovně viděli diváci v Ratboři, kde se představily Libodřice. Z nudy vytrhly diváky pouze okamžiky kolem třicáté minuty, kdy se nejdříve domácí ujali brankou Michala Kesnera vedení 1:0, které jim vzápětí vzal rychlou odpovědí Marek Hrstka - 1:1.

Kdo dá gól, vyhrál

Ani druhý poločas nebyl lepší, ale pro domácí fanoušky šťastný. Z minima šancí se ujala ta Michala Kesnera - 2:1, který svým druhým gólem rozhodl o prvních třech bodech pro Ratboř v letošním ročníku.

 

Libodřice, které měly patřit ke špičce tabulky, zatím hodně tápou a libodřický trenér Lukáš Lanc to dával hned po zápase výrazně najevo: "Předvedli jsme ostudný výkon, na který musíme hodně rychle zapomenout. Marně hledáme formu z minulé sezóny, hráči kvalitně a v dostatečném počtu trénuji,  ale nedokážou to přenést do utkání. Zápas v Ratboři rozhodně neměl úroveň okresního přeboru. Špatně jsme bránili,  nedařila se nám jednoduchá kombinace, a tudíž ani přechod do útočné fáze,  nedokázali jsme využít rychlonohého Pánka na hrotu, který je schopný střílet branky. Téměř jsme neohrozili branku domácích,  minimum střel a standardních situací na víc,  než na jednu vstřelenou branku nestačilo."

 

Oba celky mají nyní shodně tři body a v tabulce je dělí pouze skóre. Pro Libodřice je to jistě zklamání, pro Ratboř asi zatím maximum, co mohla vytěžit. Ratboř jede v příštím kole do Velimi, kde může jen překvapit. Libodřice čeká na domácí půdě derby s Plaňany.



Ohlasy k zápasu



FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: Již po prohře v Tuklatech jsem avizoval, že pokud budeme podávat výkony, ve kterých si budeme myslet, že vítězství přijde samo, bez toho, aniž by hráči nechali na hřišti vše, co je v jejich možnostech,  tak budeme prohrávat s každým průměrným mužstvem,  a to bohužel stále trvá. Většina našich hráčů se nad sebou musí zamyslet, jestli na hřišti opravdu nechávají vše, co je v jejich možnostech. Řečma v kabině se utkání nevyhrávají, o vítězství se musíme poprat na hřišti.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Kovařík [-] , V. Švarc [-] , J. Adámek [-] (57. L. Vohnický [-] ) , D. Kemza [-] , J. Mbemba [-] , T. Beran [-] (66. M. Uher [-] ) , M. Kopecký [-] , M. Kesner [-] , M. Adámek [-] (78. T. Vorlíček [-] ) , Z. Gembiczki [-]

FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - M. Matějka [-] (46. R. Adámek [-] ) , M. Hrstka [-] , L. Pohanka [-] , M. Pánek [-] , P. Škopek [-] , J. Košík [-] , M. Beníšek [-] , V. Dittrich [-] , M. Hovorka [-] , A. Baško [-]

ŽK: 60. Z. Gembiczki - 19. P. Škopek , 62. V. Dittrich , 63. M. Beníšek , 72. M. Hrstka , 87. L. Pohanka .
Hráči zápasu: M. Kesner .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - DOBEŠ Jan (N), MLÁZOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Filip Kubalík
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Před čtyřmi lety vyhrála Ratboř oba poslední vzájemné zápasy. Nyní jsou týmy nejspíš v jiné pozici, ale Libodřicím se zatím příliš nedaří a Ratboř by ráda získala první body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů