Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim deklasovala Tuchoraz


Branky


23

Tomáš Dufek během devíti minut rozvlnil třikrát síť, v pětadvacáté minutě přidali domácí další gól a o osudu utkání bylo rozhodnuto. Kouřim si připsala všechny body a Tuchoraz musí o první bojovat jindy a jinde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tuchoraz padla brzy na kolena

Kouřimští neponechali nic náhodě a vlétli na soupeře jako uragán. Dvanáct, dvacet, dvacet jedna ... tři minuty, v nichž se trefil Tomáš Dufek a když po dalších čtyřech minutách přidal Jan Keltner čtvrtý gól, bylo vymalováno. 

 

Druhý poločas jako o pouti

Domácí si byli vědomi dostatečného náskoku a pustili Tuchoraz lehce do hry. A jen nepřesnému zakončení či zásahům Havránka mohou Kouřimští děkovat, že hosté nechopili příležitost za pačesy. Jenže jak hostům zakončení nešlo, tak domácím se dařilo a přidali další góly. Tuchoraz v závěru vsítila čestný a zasloužený gól.

 

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Vladimír Malinovský, trenér: Za pětadvacet minut bylo o vítězi rozhodnuto. Vedli jsme o čtyři branky a byli jsme jasně lepším týmem. Sám Tomáš Dufek stihl za devět minut nastřílet tři branky a soupeře srazil do kolen. Druhý poločas vypadal z naší strany hrozně, měli jsme ve hře moc nepřesností, nebyli jsme soustředění. Přesto jsme ještě tři góly přidali, hattrick zkompletoval také druhý útočník Jan Keltner. Mrzet nás může inkasovaná branka, ta byla hodně laciná, ale soupeř si ji zasloužil. Hosté se snažili hrát aktivně až do konce a za to je cením.

FC Tuchoraz
David Šimůnek, trenér: Kromě prvních cca deseti minut, kdy jsme byli rovnocenným soupeřem a vytvořili si i nějaké gólové šance, které jsme bohužel neproměnili, není prakticky co hodnotit. Děláme naprosto zbytečné chyby v obraně, což nás potom sráží na kolena. V zápase nám chyběla bojovnost, aktivita  a pohyb. Soupeř dostával zbytečně moc prostoru pro kombinaci i zakončení, byl jednoznačně lepší, protože chtěl hrát. My ne.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Holub [-] , T. Novák [-] - M. Hovorka [-] (67. V. Keltner [-] ) , P. Královský [-] , P. Jirků [-] , R. Světnička [-] - T. Dufek [-] (74. M. Snížek [-] ) , J. Keltner [-] - M. Tománek [-] , T. Svoboda [-] (82. D. Procházka [-] )

FC Tuchoraz
M. Beran [-] - P. Šafář [-] (71. D. Sodoma [-] ) , J. Pokorný [-] , R. Nývlt [-] , J. Moravec [-] (46. V. Houžvička [-] ) , T. Černý [-] , J. Hrdinka [-] , T. Halfar [-] , M. Vosecký [-] , D. Borovička [-] (70. D. Jurka [-] ) , T. Bílek [-]

ŽK: 50. P. Jirků , 68. P. Královský - 35. R. Nývlt .
Hráči zápasu: J. Keltner , T. Dufek , P. Královský .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PIKNER Roman - MACHÁČEK Ondřej (N), TOPOL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Freund
Tip experta: remíza

Komentář redakce: Tuchoraz je neustále lepší a Kouřimští si zvykají na nový herní styl. Oba loňské zápasy Kouřim zvládla. Bude tomu tak i letos?

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích