Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libodřice dohrávaly v devíti


Branky


22

Pro domácí neexistovalo před zápasem nic jiného než zisk tří bodů. A také šli brzy do vedení. Jenže od třiadvacáté minuty hráli bez vyloučeného Němce. Navíc v šedesáté se ze hřiště pakoval i Sova a oslabení soupeř dokonale využil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Němec zastavil akci jen za cenu červené

Do Libodřic dojeli borci Jestřabí Lhoty a dal se očekávat kvalitní zápas. Oba týmy uspěly v prvním kole za tři body a v tom minulém oba prohrály. Větší motivaci ke zlepšení reputace měli domácí hráči před vlastními fanoušky, ale ani Jestřábka nechtěla dát body zadarmo.

 

Vstup do utkání měli lepší Libodřičtí. Hosté se po dlouhé cestě nemohli dostat do tempa a již v deváté minutě Milan Pánek rozvlnil poprvé síť za zády lhoteckého Karbana - 1:0. A to nebylo vše. Střelec úvodní branky měl po pár minutách další možnost, ale tentokrát netrefil přesně mezi tyče.

 

Ale ani Jestřábka nezůstávala pozadu a postupně srovnávala hru. Po dvaceti minutách hry předvedli hostující hráči podařenou kombinaci, po které se dostal do sóla Mikeš. Domácí Němec se jej pokoušel zastavit, ale povedlo se mu to jen za cenu faulu. Trest pro domácí byl smrtící. Červená karta a z nařízeného trestňáku vyrovnal Tomáš Kubíček - 1:1.

 

Oslabení nebylo na hře domácích příliš znát, ale skóre se do konce poločasu již neměnilo.

Sova neudržel nervy na uzdě

Rozhodující okamžiky zápasu přišly mezi pětapadesátou a pětašedesátou minutou. Nejprve Kureš vyslal do samostatného nájezdu Tomáše Kubíčka, který šancí nepohrdl - 1:2. O pět minut později se nechal po druhé žluté kartě vyloučit domácí Sova a hru proti devíti už hosté ukočírovali bez potíží. Navíc, když po pár minutách přidal Tomáš Kubíček svojí třetí branku - 1:3.

 

Domácí tím v podstatě ztratili šanci na zvrat. Hosté zkušeně hlídali výsledek a k tomu Aleš Krupka hlavou navýšil na konečných 1:4. Libodřice, před sezónou pasované do role jednoho z favoritů, opět podlehly a Jestřábka se posouvá k čelu tabulky.

 

Hvězdou zápasu je mladý Tomáš Kubíček se třemi brankami: "Tak prožívám to fantasticky, ještě k tomu proti takovému soupeři jako jsou Libodřice. Libodřice mají skvělý tým a hraje se proti nim hodně špatně, a ještě na jejich půdě. Už v prvním kole jsem dal také tři góly na půdě Dobrého Pole, teď další..."



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Pavel Škopek, hráč: Zápas od začátku naznačoval dobrý fotbal, než nás srazila vyloučení. I do druhého jsme byli Jestřábí Lhotě vyrovnaným soupeřem, ale v devíti lidech se to proti zkušeným borcům hrát nedá. Myslím, že nám tento zápas ukázal, jak se to dělat nemá a já věřím, že se bude už jen blýskat na lepší časy. V první řadě bych chtěl poděkovat soupeři za klidný výkon. Dále spoluhráčům, kteří zůstali a bojovali hrdě za Libodřice až do konce, protože to bylo opravdu vyčerpávající. A v neposlední řadě na dálku popřát Petru Strejciusovi hodně zdraví a ať se co nevidět vrátí na fotbalové trávníky.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Nezačali jsme vůbec dobře, brzy jsme inkasovali a měli jsme štěstí, že Pánek neproměnil i svoji druhou šanci. Pak se nám povedlo po faulu z trestňáku vyrovnat a soupeř hrál už o deseti. Ve druhé půli domácí Sova hrál příliš agresivně a viděl dvakrát žlutou. A proti devíti už by bylo špatné, kdybychom neuhráli tři body.



Sestavy


FK Libodřice
M. Kolář [-] - T. Němec [-] , P. Sova [-] , L. Pohanka [-] , M. Pánek [-] , P. Škopek [-] , J. Košík [-] (73. M. Matějka [-] ) , M. Beníšek [-] (69. V. Suchý [-] ) , V. Dittrich [-] (77. P. Skočdopole [-] ) , M. Hovorka [-] (46. M. Hrstka [-] ) , A. Baško [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - D. Týma [-] (75. I. Pavlov [-] ) , P. Kureš [-] , T. Kubíček [-] (84. L. Fejt [-] ) , V. Jehlička [-] (46. J. Věříš [-] ) , J. Hron [-] , A. Krupka [-] , M. Klička [-] , M. Skalický [-] , L. Týma [-] (64. A. Hojda [-] ) , M. Mikeš [-]

ŽK: 50. P. Sova . ČK: 23. T. Němec , 60. P. Sova .
Hráči zápasu: M. Pánek , P. Škopek - L. Karban , T. Kubíček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šafránek Jan - MLÁZOVSKÝ David (N), STANĚK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Freund
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: V minulém ročníku odvezli Lhotečtí z Libodřic dva body. Nyní jsou obě mužstva zklamaná po výsledcích minulého kola. Komu se povede náprava?

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích