Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany se vyhouply na čelo tabulky


Branky


22

Po dvou domácích zápasech byli Plaňanští úspěšní i v Dobrém Poli a po třech kolech jsou s plným bodovým ziskem na čele tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli brzy do vedení

Od začátku utkání borci Plaňan drželi balón. Už v deváté minutě zatáhl balón Žemba, pohrál si s protihráči a míč přesně posadil na hlavu Jana Rychlíka, který si se svou šancí nekompromisně poradil a nedal gólmanovi šanci - 0:1. To byl snový vstup do zápasu.

 

Jenže po několika minutách bylo srovnáno. Hosté neuhlídali domácího šutéra Marcela Potůčka, který si přebral míč, navedl si ho na šestnáctku a vyslal nechytatelnou střelu, po které se Hradecký jen otočil, kde skončila - 1:1.

 

Nadále pokračovala hra se spoustou šancí. Žemba trefil jen brankáře, Rychlík míří mimo tyče a podobně zakončuje i Olah. Na druhé straně Jícha po rohovém kopu trefil Hradeckého. Do konce poločasu zbývá pár minut, když u šestnáctky domácích kličkuje a pohrává si s obránci plaňanský Rychlík. Donutil obranu Dobráče k faulu, míč si postavil Jan Olah a krásnou střelou k tyči vrací zase vedení na stranu Plaňan - 1:2.

 

S tímto výsledkem také hráči odchází do kabin.

 

Češner vyztužil obranu

Nedostatek stoperů vyřešili hosté o přestávce, kdy dorazil vypomoct Marián Češner a vystřídal Málka.

 

Domácí naskočili po přestávce živější a vyvíjeli snahu o vyrovnání. Na skvěle chytajícího Hradeckého ale nevyzrál ani Kiewak ani Potůček. Ale hosté také měli dobré příležitosti. Rychlíkovu šanci a i samostatné sólo Siručka zlikvidoval Neveselý v domácí bráně.

 

Až v sedmdesáté minutě našli hosté dlouhým pasem Jana Rychlíka, který chvilku hledá vhodnou pozici a poté trefuje šibenici Neveselého brány - 1:3. O šest minut později vydolovali domácí opět šanci na zvrat. Marcel Potůček využil chyby hostující obrany, Břichnáč jeho akci zastavil jen za cenu faulu a nařízený pokutový kop sám faulovaný proměňuje - 2:3. Hradecký si sice na míč sáhl, ale střela byla nad jeho síly.

 

A máme opět zdramatizováno. Do konce zbývalo pár minut, domácí vše vrhli do útoku. Tím bylo volněji pro plaňanské brejky, ale definitivu výsledku dal až v poslední minutě Oleh Lazaryev, který pláchl po předchozí kombinaci obraně a uzavřel skóre -2:4.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plaňany
Tomáš Freund, vedoucí týmu: Přijeli jsme s respektem a odhodláním uhlídat Potůčka. Máme problém se složením obrany. Grulich se před týdnem zranil, Vinš nemůže a tak nám musí pomoct Břichnáč s Češnerem, kterým moc děkuji. Za stavu 1:3 jsem už začínal věřit, ale vzápětí uděláme chybu při rozehrávce na vlastní polovině a zase chytám nerva. Kluci to ale zvládli a pochválit musím Klucsku, který až na pár chybiček uhlídal Potoka.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , T. Jícha [-] (89. E. Nana [-] ) , B. Nneji [-] , F. Krejčí [-] - D. Strejček [-] , S. Batamag [-] , K. Páral [-] , J. Žirovnický [-] - M. Potůček [-] , J. Kiewak [-] (62. D. Špička [-] ) -

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - P. Břichnáč [-] , D. Siruček [-] , J. Olah [-] , J. Olah [-] , P. Málek [-] (46. M. Češner [-] ) , O. Lazaryev [-] , D. Žemba [-] , L. Klucska [-] , J. Rychlík [-] (76. J. Nedvědil [-] ) , L. Franko [-]

Hráči zápasu: J. Olah , L. Klucska , J. Rychlík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - ŠŤASTNÝ Petr (N), NÁGL Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Freund
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Plaňany zvládly jako nováček dva domácí zápasy za šest bodů a teď musí ukázat jestli umí i na cizích hřištích. Dobráč minule zvládl obrat v Ratboři a může být namlsaný. Poslední vzájemné zápasy jsou z doby před dvěma roky, kdy každý tým vyhrál na svém hřišti.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů