0:2
(0:1)
32. M. Šulc (p.)
69. M. Šulc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body pro Nučice zařídil dvěma góly Marek Šulc


Branky


32. M. Šulc (p.) , 69. M. Šulc
23

Nučice přijely do Jestřabí Lhoty přes celý okres a s prázdnou domů nechtěly. Nakonec si vezou všechny body, když v první půli trefil Marek Šulc první gól z penalty a pojistku přidal po přestávce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty hned v úvodu

Utkání začalo vzájemnou oťukávačkou, ale dvě odpískané penalty odstartovaly bitvu. První byla po čtvrthodině hry. Průnik domácích byl zastaven s pomocí faulu a rozhodčí Vlk neváhal a pískal penaltu. To se ovšem nelíbilo hostujícím hráčům, kteří se okolo hlavního rozhodčího slétli jako vosy. Výsledkem byly čtyři žluté karty a pokutový kop zakončený pouze do břevna.

 

Pokračovalo se bezbrankovým stavem a vyrovnanou hrou. Po několika minutách se prodrali Nučičtí do šestnáctky, následoval faul a opět penalta. Jenže Marek Šulc s ní naložil mnohem lépe a poslal hosty do vedení 0:1.

 

To bylo v poločasovém výčtu zajímavých situací vše a diváci o přestávce mohli přemítat, jak trenér Machurka nabudí svůj tým ve snaze o vyrovnání.

 

Nučice odolaly závěrečnému tlaku

Domácí trenér věřil úvodní sestavě a žádné střídání o přestávce nepřipravil. Ale žádný velký nápor se nekonal. Snaha domácích borců na hře vidět byla, ale defenzíva Nučic pracovala skvěle a navíc hosté neopomněli každou možnost k rychlému protiútoku, což jim velice vyhovuje. Velice dobře pracovala záložní řada, která dokázala rozbourat většinu lhoteckých akcí už v zárodku. A co prošlo, to hasili obránci společně s brankářem Krutským.

 

Stav byl stále těsný a stát se mohlo cokoliv. Dvacet minut do konce utkání, Nučice se valí v dalším rychlém protiútoku na bránu domácích, odražený míč pálí nechytatelně Marek Šulc k tyči a zvyšuje na rozdíl dvou branek - 0:2.

 

Teprve tato branka roztočila více motory jestřábské vozby, ale nučická obrana byla tentokrát k nepřekonání. Hosté bojovali a jezdili po zadku. Výsledkem je tříbodová výhra na hřišti nebezpečného soupeře a další čisté konto.



Ohlasy k zápasu



TJ Nučice
Miroslav Hrdlička, trenér: Odjížděli jsme na hřiště soupeře, který v prvním kole venku vybojoval tři body a na domácí půdě je nebezpečný. Utkání bylo od začátku vyrovnané - opatrné, přesto jsme si vypracovali více šancí. Domácí to jen dotáhli k našemu velkému vápnu. Dokázali jsme se dostat do vedení a náš druhý gól soupeře nakopl. Naše mužstvo ale odolalo - ukazovala se bojovnost a chuť získat tři body. Dík všem hráčům. Zápas byl na dobré úrovni.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - I. Pavlov [-] (78. F. Čáslavský [-] ) , P. Kureš [-] , T. Kubíček [-] , V. Jehlička [-] , J. Hron [-] (71. A. Hojda [-] ) , A. Krupka [-] (75. J. Věříš [-] ) , M. Klička [-] , M. Skalický [-] , P. Kesner [-] , M. Mikeš [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - D. Kočí [-] , J. Novák [-] , F. Kubalík [-] , P. Nevšímal [-] , T. Vlasák [-] , P. Bradáč [-] (84. M. Zápotocký [-] ) , M. Jícha [-] , J. Souček [-] (57. L. Kulhavý [-] ) , K. Hurtík [-] , M. Šulc [-]

ŽK: 64. M. Skalický - 16. P. Nevšímal , 16. K. Hurtík , 16. P. Bradáč , 16. M. Jícha , 81. D. Kočí .
Hráči zápasu: M. Šulc , T. Krutský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VLK Karel - NEUBERT Josef (N), KOPECKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jan Břečka
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Loni doma Jestřábka těsně vyhrála, povede se to i letos?

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích