Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žiželice nedaly Kouřimi šanci


Branky


23

Po pětadvaceti minutách svítil na ukazateli stav 3:0 a domácí si v pohodě došli pro tři body. Za hosty vstřelil čestný úspěch Bělohlávek až v posledních minutách zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Korčák načal Kouřim už v páté minutě

Kouřim v minulém kole zvládla obrat proti Krakovanům a stejně jako domácí začali ročník tříbodovou výhrou. A podle zpráv nejeli prohrát ani do Žiželic. Ale narazili...

 

V první gólovce se objevili hosté, ale hlavičkové zakončení z malého vápna letělo nad břevno. To bylo ale na dlouhou dobu ze strany Kouřimi vše. Na hřišti kralovali domácí a v páté minutě napřáhl za šestnáctkou Jakub Korčák a prostřelil Havránka - 1:0.

 

O pět minut později poslal mezi beky D. Živný průnikovou přihrávku, kterou přehozením gólmana zakončil Ondřej Martínek - 2:0. Hosté se nemohou vymanit z tlaku, Žiželičtí dobře kombinují a nepůjčují Kouřimským míč. Z penalty po faulu na Bubeníka zvyšuje Jakub Korčák už na 3:0.

 

Do konce poločasu vytáhl Havránek Rousovu střelu na rohový kop, technické zakončení Kubelky proletělo těsně vedle tyče. 

Obrat Kouřimi se nekonal

Po přestávce se dal očekávat nástup hostů ve snaze dát brzy gól a v zápase se chytnout. Ale obraz hry se nezměnil. Domácí pohodlně kontrolovali hru a vytvářeli si další příležitosti k navýšení skóre. Samostatný průnik Korčáka zlikvidoval ale Havránek, který počtvrté kapituloval až po krásné střela Davida Micala, která od tyče rozvlnila síť - 4:0.

 

Do konce zápasu měli domácí ještě minimálně dvě příležitosti na zlepšení skóre. Rousův přímák ale nepustil za svá záda Havránek a Kubelkův lob v poslední chvíli vykopli obránci. Naopak čestného úspěchu se dočkali Kouřimští, kteří tři minuty před koncem dotáhli ke gólu ojedinělý brejk, na jehož konci byl Jaroslav Bělohlávek - 4:1.

 

Hosté tak alespoň kosmeticky upravili stav zápasu, na který budou chtít rychle zapomenout. Žiželičtí jim totiž příliš nedovolili a napravit to mohou za týden proti Tuchorazi. Domácí se výhrou posadili na první příčku a uvidíme, jestli je někdo sesadí.



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Lukáš Kubelka, hráč: Po výhře ve Velimi jsme nechtěli soupeře podcenit a k zápasu jsme přistoupili velice dobře. Přestože první gólovku měli hosté, tak to bylo až do osmdesáté sedmé minuty jejich jediné ohrožení naší brány. Chválím všechny za přístup k utkání, zahráli jsme si pěkný fotbal na pěkném hřišti a soupeři nic nedovolili.

TJ Kouřim
Daniel Kosmata, vedoucí týmu: Zápas jsme bohužel prohráli. Možná by se utkání vyvíjelo jinak, kdybychom dokázali využít dvě tutovky hned v úvodu zápasu. Od té doby byla hra v režii soupeře, který nám po našich chybách vstřelil tři rychlé branky. Pak už si zápas kontrolovali a my jsme ani pořádně neprověřili gólmana. S výkonem jsme nespokojeni, myslíme si, že máme na víc a že se budeme prát o přední příčky.



Sestavy


SK Žiželice
M. Rokos [-] - L. Kubelka [-] , O. Lekeš [-] , D. Živný [-] , O. Martínek [-] (80. M. Janata [-] ) , S. Rous [-] , D. Mical [-] , D. Chlupáč [-] , M. Živný [-] , J. Korčák [-] (75. A. Schánel [-] ) , M. Bubeník [-] (80. J. Hansl [-] )

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Holub [-] , D. Procházka [-] , T. Novák [-] - M. Hovorka [-] (46. J. Jirsa [-] ) , P. Královský [-] , P. Jirků [-] , R. Světnička [-] - T. Dufek [-] (67. J. Bělohlávek [-] ) , J. Keltner [-] - T. Svoboda [-]

ŽK: 53. T. Svoboda .
Hráči zápasu: O. Lekeš , O. Martínek , M. Živný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PROCHÁZKA Petr - ŽIVNÝ Lukáš (N), KOČÍ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jan Břečka
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Expert věří logicky hostům, ale pravdou je, že oba loňské zápasy vyhrály Žížalky. A letos vstoupily do zápasů famózně.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích