Újezd vyzrál nad Osekem, domácí se neprosadili


Branky


33. J. Leksa , 87. D. Štich
5

Domácí v závěru zahodili penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Průběh prvního poločasu utkání byl hodně vyrovnaný a dominovaly především pozorné obrany obou týmů. Domácí si vytvořili cca 3-4 příležitosti, ale jejich zakončení bylo nepřesné. Hosté dokázali využít hezkou kombinační šanci, kdy D.Štich poslal přesnou přihrávku za domácí obranu a J.Leksa nedal brankáři šanci.

 

Druhý poločas

 

Ve druhém poločasu domácí tým zvýšil úsilí a častěji držel míč na svých kopačkách. Mužstvo Újezdu v čele s brankářem K.Štochlem (podal výborný výkon a několikrát zachránil od gólu), odvedlo směrem k obraně skvělou týmovou práci. Situaci hostí v 82min. zkomplikoval Z.Javůrek, který se nechal naprosto zbytečně vyloučit. Újezd i v deseti odolával náporu domácích. Újezdskému D.Štichovi ve spolupráci s M.Šimkem se povedlo dotlačit na potřetí  míč do sítě a zvýšit na 0:2. V 90.min rozhodčí nařídil pokutový kop domácích. Od inkasovaného gólu a nervózního závěru utkání ochránil Újezd domácí „ragbista“, který poslal míč ze značky pokutového kopu hodně vysoko nad branku hostů. 

 

AUTOR: PETR LEKSA



Počet diváků: 65. Rozhodčí: KAREŠ Miroslav - UNGR Vlastimil (N), ŠTOCHL Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 10. 2019 09:15
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích