1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2019 14:30

10.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Ve velmi otevřeném fotbale padly jen dva góly


Branky


7

Hrál se hodně otevřený fotbal, na brankové příležitosti se rýsoval výsledek 8:5. Výkony Jáchymova jsou jako na houpačce, jednou jsou nahoře, za týden vyloženě dole. Tentokrát bez fotbalového koření a šťávy. Hosté se představili jako snaživý soupeř, chyběl jim klid v zakončení a paradoxně mohli podle vývoje odvést všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košťálek držel pro Březovou naději

Jáchymov se dlouho trápil neúspěšnou koncovkou, postupně na Košťálkovi ztroskotal Cihelka, Morstein i Vlček. Dalších nejméně osm vysokých centrů se stalo kořistí dobře postaveného gólmana. Čechie se dostala do vedení ve 23. minutě zásluhou rychlého přesunu do útočné fáze, vzniklo přečíslení. Po centru za obranu se „vyloupli“ Morstein a Vlček, moment dost zaváněl ofsajdem, ale Vlček hlavou k tyči napnul síť 1:0. Březová odpověděla nastřelením tyče Lorencem a Šobekovo zakončení konečky prstů vytáhl Merhout na tyč.

Hošek zajistil vyrovnání

Jáchymov si dlouho koledoval o vyrovnání, a to skutečně přišlo v 76. minutě, kdy vybojoval míč Kundrát, jeho pas řešila obrana špatným odkopem a míč se stal kořistí Hoška, který proběhl mezi obránci a z boku pokutového území z 7 metrů placírkou dobře umístil do čeřenu 1:1. V nastavení přišla úplně největší gólová příležitost hostí, kdy od poloviny postupoval Šobek sám na brankáře, ten před ním ustupoval a útočník jej trefil.

Nejlepší hráč N. Jáchymova: Merhout   

Nejlepší hráči Březové: Košťálek, Hošek

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.

Článek na stránkách Čechie.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Nový Jáchymov
Nový Jáchymov: Již tradiční problémy se sestavou se Čechii nevyhnuly ani v domácím utkání s posledním týmem tabulky! Ten byl takřka po celou dobu zápasu rovnocenným soupeřem a nutno dodat, že v několika fázích utkání, zejména ve druhé půli, i lepším celkem.




Sestavy


TJ Čechie Nový Jáchymov
Z. Merhout [-] - T. Cihelka [-] , M. Krákora [-] , M. Stárek [-] , V. Cimpa [-] , J. Havel [-] - L. Patera [-] , J. Krob [-] , T. Frydrych [-] - J. Morstein [-] , M. Vlček [-]

SK Březová – Bzová
M. Košťálek [-] - D. Vopršál [-] , M. Barták [-] (86. D. Novák [-] ) , P. Šobek [-] , R. Kuška [-] , F. Kundrát [-] , M. Dochtor [-] (86. P. Nečas [-] ) , T. Lorenc [-] , J. Hošek [-] , P. Vyžďura [-] , J. Hubka [-]

ŽK: 50. M. Stárek , 75. J. Morstein , 85. T. Cihelka - 23. R. Kuška , 32. J. Hubka , 33. M. Barták , 51. J. Hošek . ČK: 89. J. Hubka .
Hráči zápasu: Z. Merhout - J. Hošek , M. Košťálek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: VLACHOPULOS Patrik - VLACHOPULOS Achileas, CHVÁTAL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 19:49

Tip experta: výhra domácích

Tipují výhru domácích o více jak 2 góly.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 16:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 16:15

Tip: výhra domácích