Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 14:30

10.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drozdov na co sáhl, to mu tam padlo a rozdrtil Hořovicko B osmi góly


7

Na co Drozdov sáhl, to mu tam padlo, rezerva Hořovicka čekala na návrat dorostenců ze Strakonic, mladému celku postupně docházely síly a skóre hrozivě narůstalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pichlík obešel obránce a mířil přesně k tyči

Hořovicko B bylo pouze v úvodu vyrovnaným protivníkem, slibné náznaky šancí nevyužilo. V 17. minutě po rohovém kopu zakončoval Voráček do tyče, míč od ní putoval po čáře a odrazil se od obránce do sítě 1:0. Ve 22. minutě vysunul předpisově Pichlík do prostoru Spurného, který zatáhl míč a z 25 metrů nastřelil břevno a od něj do hlavy brankáře zapadl do čeřenu 2:0. Ve 40. minutě přihrál Spurný ze strany pro Pichlíka, jenž obešel obránce a k tyči 3:0.

Alex Vodička nasázel hattrick

Po obrátce přišly velké chvíle Alexe Vodičky, nejprve v 58. minutě jej Kovařík našel na malém vápně a patou zavěsil 4:0. V 65. minutě A. Vodička se řítil sám na brankáře a propálil jej mezi nohama 5:0. V 75. minutě zkompletoval hattrick, když centr Kovaříka odhlavičkoval zadák jen na šestnáctku, míč si zpracoval a dobře zamířil k tyči 6:0. V 84. minutě vyhrál souboj v pokutovém území Jedlička, zpracoval si na prsa a nekompromisně zajistil stav 7:0. V 85. minutě si naběhl Sládek z pozice obránce, řekl si o přihrávku, obešel dva protihráče a k tyči uzavřel účet utkání.

Nejlepší hráči Drozdova: A. Vodička, Sládek, Kovařík

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.



Sestavy


TJ Drozdov
J. Lisý [-] (80. V. Krafek [-] ) - M. Spurný [-] , A. Větrovský [-] , J. Pichlík [-] (69. M. Knotek [-] ) , M. Voráček [-] (39. M. Pajer [-] ) , P. Sládek [-] , A. Vodička [-] (82. P. Jedlička [-] ) , T. Fíkar [-] , J. Zelenka [-] , F. Švarc [-] (49. F. Kovařík [-] ) , V. Štochl [-]

SK Hořovice B
M. Koten [-] - V. Jančí [-] - P. Frydrych [-] , R. Vokůrka [-] , F. Čapek [-] , T. Kaňka [-] , M. Novák [-] (79. T. Janča [-] ) , J. Štajner [-] , M. Svoboda [-] , V. Königsmark [-] , J. Hošťálek [-]

ŽK: 21. V. Königsmark .
Hráči zápasu: F. Kovařík , A. Vodička , P. Sládek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠNAJDR Jan - PLECITÝ František, FRANC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 19:49

Tip experta: remíza

Pro domácí zlatý bod.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 16:16

Tip: výhra domácích