P. Kučera 13.
Š. Zajíc 87. (p.)
2:9
(1:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

8.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zaječov sestřelil Karlštejn devíti góly


Branky


13. P. Kučera , 87. Š. Zajíc (p.) - 7. T. Braun , 9. M. Ungr , 28. M. Ungr , 36. T. Braun , 44. R. Kaniok , 67. M. Ungr , 76. L. Cipra , 86. M. Ungr , 90. T. Braun
7

Zaječov určitě lepším týmem, důraznějším a s přímým tahem na branku. Karlštejn stále preferoval otevřenou hru s nebývale děravou obranou, a proto i přibývaly dost naivně góly na jejich konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Karlštejn musel hrát o deseti

Zaječovu pomohl úspěšný rychlý úvod. V 7. minutě zatáhl akci M. Ungr a nezištně připravil pro Brauna, jenž do opuštěné branky 0:1. V 9. minutě se nevydařil domácímu brankáři odkop, trefil napadajícího Brauna a z 11 metrů se nemýlil M. Ungr 0:2. Poté se teprve domácí osmělili, ale Klusák v závaru neprokázal dostatek klidu. Ve 13. minutě centroval Zajíc a Klusákovi zmařil šanci brankář Štěpánek, odražený míč vybojoval Soukup a P. Kučera ze 14 metrů propálil vše co mu stále v cestě včetně brankáře 1:2. Poté utěšená střela Chvojky z 17 metrů skončila mimo horní růžek. Ve 23. minutě bylo kritickým momentem zmaření zjevné brankové příležitosti Cajthamlem a následovalo vyloučení. Přímý kop z 18 m vyslal záludně po zemi V. Ungr, brankář vyrazil nohou a z 6 metrů snadno M. Ungr napnul síť 1:3. Poté byl vykázán z domácí lavičky trenér Jar. Kučera. Ve 36. minutě byl u míče dřív Kaniok než brankář a z úhlu velkého vápna adresoval perfektní nahrávku a ve skluzu Braun zvýšil na 1:4. Ve 44. minutě po ztrátě míče zadákem vzniklo přečíslení a Jiří Velvarský připravil pro Kanioka jehož utažená střela k opačné tyči byla nechytatelná 1:5.

Cipra oslavil svou první branku za A tým

Po obrátce M. Ungr nastřelil spojnici tyče a břevna. V 60. minutě P. Kučera obešel tři protihráče, ztroskotal na brankáři Štěpánkovi. V 67. minutě se líbil chytrý oblouček z hranice šestnáctky v podání M. Ungra 1:6. V 76. minutě ideální centr Brauna zužitkoval Cipra z úrovně malého vápna na svoji první branku za A tým 1:7. V 86. minutě v křídelním prostoru zatáhl akci Jiří Velvarský a zblízka M. Ungr 1:8. Hned z rozehrávky za ruku v pokutovém území z nařízené penalty byl úspěšný Zajíc 2:8. V 90. minutě k vidění hezká kombinace po ose Vurm, M. Ungr a z metru doklepl Braun na konečných 2:9.

Nejlepší hráč Karlštejna: Zajíc. Nejlepší hráči Zaječova: M. Ungr, T. Braun, V. Ungr, R. Tomášek, Štěpánek

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.

FOTO: Lenka Drozdová



Ohlasy k zápasu



Zaječov
TJ Zaječov: Sestřelili jsme Karlštejn jak čápa v letu. Vezeme si 3 body z horké karlštejnské půdy a jako nováček se překvapivě držíme v první 6.



Sestavy


TJ Karlštejn
L. Kliment [-] - M. Chvojka [-] (51. M. Holeček [-] ) , M. Fiala [-] , J. Hůrka [-] (39. L. Žerovnický [-] ) , J. Soukup [-] , E. Klusák [-] (67. R. Jung [-] ) , Š. Zajíc [-] , P. Kučera [-] , O. Cajthaml [-] , M. Červený [-] , V. Machulka [-]

Zaječov
J. Štěpánek [-] - M. Sommr [-] , D. Černý [-] (48. M. Krůta [-] ) , J. Velvarský [-] , R. Tomášek [-] - R. Kaniok [-] , M. Ungr [-] , V. Šos [-] (43. R. Vurm [-] ) , J. Velvarský [-] (77. J. Sommr [-] ) - V. Ungr [-] (72. L. Cipra [-] ) , T. Braun [-]

ŽK: 25. L. Kliment , 50. Š. Zajíc - 52. V. Ungr . ČK: 23. O. Cajthaml .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠPICL Jan - DUCKÝ František, SETNIČKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 21:22
Tomáš Štveráček

Expert: Jiří Žák
Tip experta: remíza

Zkusím remízu 0:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů