Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 16:00

7.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohodové utkání s hrubým nesportovním chováním v podání dvojice hráčů Čechie zvládlo lépe Hořovicko B


Branky


7

Pohodový zápas s nečekaným hrubým nesportovním chováním v podání dvojice hostujících hráčů při odchodu z hrací plochy po utkání. Hořovicko B běhavějším týmem a měli více sil k útočení, hosté technicky i myšlenkově na výši. Přestože Čechie přivezla totálně splácaný tým udělala maximum.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Morstein si zpracoval vysoký míč a vyrovnal na 2:2

Ve 14. minutě prostrčil Kyncl ideálně pro Hegedüse, který postupoval sám na brankáře a vedle nohy 1:0. V 17. minutě si dovolil Sýkora úspěšnou kličku a vyrovnal hezkou střelou z 18 metrů k tyči. Ve 20. minutě propadl míč mezi hostující stopery a špičkou kopačky prostrčil Koten podél brankáře 2:1. Soupeř se nedal a jejich nejlepší hráč v poli Morstein si zpracoval vysoký míč a klasicky se protlačil do střelecké pozice a s pomocí tyče vyrovnal na 2:2.

Šíma rozhodl utkání střelou do prázdné branky

V druhé půli zatlačila rezerva soupeře do defenzivy, hrdinou se stal brankář Merhout, když zabránil ve skórování při bombě Himla, dobré možnosti M. Svobody i hlavičce Šímy. Nakonec v 85. minutě vyrazil brankář jistou branku Himlovi, míč se dostal do křídelního prostoru a prudký přízemní centr dorazil do prázdné branky Šíma 3:2. V závěru přece jen Čechie zvýšila snahu o vyrovnání, střídající Pelc však nedotáhl u tyčky slibnou akci.

Po skončení utkání při odchodu uráželi hrubými výroky Spurný a R. Vávra rozhodčí.

Nejlepší hráči Hořovicka B: Hegedüs, Frydrych, Kuška, M. Svoboda. Nejlepší hráči N. Jáchymova: Merhout, Morstein.

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.

Článek na stránkách Čechie.



Ohlasy k zápasu



TJ Čechie Nový Jáchymov
Nový Jáchymov: Čechie přivezla autobusem (děkujeme tímto V. Hrubému za podporu) do Hořovic znovu nekompletní a silně improvizovanou sestavu. Jestliže před nedávnem v Žebráku byl věkový rozdíl základních sestav, které vyběhly na trávník, v součtu 69 let, tentokrát byli domácí mnohem mladší, a to v součtu o 104 let! I přes tento fakt podala Čechie proti rezervnímu týmu Hořovicka sympatický výkon, který si však sama pokazila po závěrečném hvizdu rozhodčího Sekerky díky zakořeněnému a vsugerovanému pocitu křivdy, který ji trápí již několik sezón.



Sestavy


SK Hořovice B
V. Březina [-] - V. Koten [-] (63. J. Hošťálek [-] ) , M. Kyncl [-] , J. Smetana [-] , V. Mencl [-] (46. P. Himl [-] ) , V. Königsmark [-] (46. M. Kuška [-] ) , T. Hegedüs [-] , Š. Šíma [-] , P. Frydrych [-] , J. Štajner [-] (63. D. Vyšín [-] ) , M. Svoboda [-]

TJ Čechie Nový Jáchymov
Z. Merhout [-] - Y. Odeesho [-] , M. Krákora [-] , J. Havel [-] , L. Spurný [-] , M. Stárek [-] (70. P. Pelc [-] ) - R. Vávra [-] , L. Patera [-] , P. Sýkora [-] , D. Ondračka [-] - J. Morstein [-]

ŽK: 47. D. Ondračka , 61. J. Havel . ČK: R. Vávra , L. Spurný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SEKERKA Pavel - ČERVENKA Martin, SETNIČKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Adam Vokáč
Tip experta: výhra hostů

Jáchymov vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích