0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 10:15

7.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V zajímavém duelu byli ozdobou brankáři a zápas byl rovněž soubojem dvou kotlů, ten hostující byl nakonec spokojenější


Branky


33. I. Kučera , 90. K. Vajs
7

V neděli dopoledne berounští diváci řešili dilema, zda jít na tradiční Marakaná, nebo na divizní ČLU Beroun. Cembrit vyhrál 150:100. Byla to jediná výhra, neboť její útočníci již více než měsíc nevstřelili branku. Žebrák byl proto nebezpečnějším celkem, ale Závodí mu příliš nechutnalo. Ozdobou duelu byli oba brankáři, více práce odvedl Jaroslav Ilko, ale Marek Mojžíš dvěma zákroky podržel tým, každý jiný by lovil míč ze sítě. Utkání bylo rovněž soubojem dvou kotlů, podstatně mladší žebrácký byl spokojenější i když ne početnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kučera se prosadil hlavou

Domácí začli bez bázně, v 8. minutě na poslední chvíli odvracel Spousta v malém vápně před Paluskou. V 17. minutě nebezpečný centr Palusky prošel přes šíři pokutového území a u zadní tyče minul D. Novotný. Teprve v 18. minutě protáhl domácího brankáře pěknou střelou Procházka. Ve 31. minutě v tísni Vajs zblízka jen vedle. Ve 32. minutě museli domácí nuceně střídat zraněného Zednika a hned v následující minutě ideální centr Procházky propadl na roh malého vápna a hlavička Kučery byla nechytatelná 0:1.

Ilko si pořádně zachytal

Nejlepší momenty se zrodily hned po přestávce, kdy ve 49. minutě jedovatou střelou ze 17 metrů zakončoval D. Novotný, u tyče se vyznamenal Mojžíš a poradil si i s dorážkou Palusky. Hned z výkopu se na druhé straně dostal do vyložené šance Procházka, ale brankář Ilko zázračně zachránil a nebyl překonán ani z dorážky z metru. Po chvíli se opřel do střely Spousta, výborný zákrok vytáhl Ilko. V 58. minutě podobnou střelu Žaluda z 15 metrů vyrazil u tyče na roh Ilko. Ten zanedlouho rozesmutněl i střelce A. Vokáče při jeho skákavé ráně. Po rohu se hlavičkou neprosadil ani Spousta. Utkání se postupně stávalo spíše bojem. Hezkým momentem byla v 77. minutě střela Herejta, která olízla horní hranu břevna. V 83. minutě vychytal Ilko další jasnou příležitost z kopaček Procházky. V 87. minutě bylo Závodí blízko vyrovnání, když si naběhl stoper Malý a oblouček uvnitř pokutového území zapadl decimetry od zadní tyče. V 90. minutě měl obránce Veselý míč pod kontrolou, jeho ztráta byla mimořádně citelná, neboť přihrávku vystihl Vajs a po úniku pojistil střelou podél brankáře výhru.

U Cembritu nejlepší: Ilko, Malý. U Žebráka nejlepší: Vajs, Spousta, Mojžíš

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.

FOTO: Pavel Jonáš



Sestavy


Cembrit Beroun
J. Ilko [-] - D. Novotný [-] , M. Čížek [-] , R. Paluska [-] , J. Landa [-] , F. Šťastný [-] (62. D. Hampl [-] ) , L. Helebrant [-] (57. T. Veselý [-] ) , R. Beňo [-] , L. Nápravník [-] , J. Malý [-] , V. Zedník [-] (32. M. Novotný [-] )

TJ Spartak TOS Žebrák
M. Mojžíš [-] - K. Vajs [-] , D. Spousta [-] , I. Kučera [-] (61. D. Pergl [-] ) , M. Žalud [-] , M. Herejt [-] , A. Vokáč [-] , A. Procházka [-] , T. Kuník [-] , D. Černý [-] , J. Novák [-]

ŽK: 29. R. Paluska - 70. K. Vajs , 89. A. Procházka .
Hráči zápasu: J. Ilko , J. Malý - M. Mojžíš , K. Vajs , D. Spousta .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BIDŠOVSKÝ Pavel - ZÁVORA Vlastimil, ŠPICL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Adam Vokáč
Tip experta: výhra hostů

Tady vyhrajeme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů