M. Barták 12. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

7.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Březová konečně poznala, jak chutnají první tři body


Branky


12. M. Barták (p.)
7

Ve vyrovnaném duelu byli domácí šťastnějším týmem a konečně poznali, jak chutnají v letošní sezoně první tři body. Výhra se nerodila lehce, pokračovaly problémy se složením sestavy. Důležitým momentem bylo, že 46letý Jiří Žák udržel T. Eichenmanna, neboť s ním vydržel běhat celý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Barták proměnil penaltu

Oba celky preferovaly zajištěnou obranu a kombinaci spíše uprostřed hřiště. Nic zásadního uvnitř pokutových území nevymyslely. Jak se později ukázalo, stěžejní byla 12. minuta, kdy Barták vyslal dlouhý míč za obranu, naběhl si na něj Šobek. brankář mu šel pod nohy, míč netrefil a zákrok se tak jevil jako jasná penalta. Exekutor Barták se po zemi dobře trefil 1:0.

Košťálek perfektním zákrokem podržel svůj tým

Hned po obrátce se Stašov pořádně zakousl do soupeře, dobrých deset minut jej řádně sevřel do kleští. Výsledkem byla jen série pěti rohových kopů, které domácí odvrátili. Velká šance k vyrovnání se zrodila po 70 minutách, kdy nízký centr přes malé vápno vytvořil skrumáž, vynořil se z ní Halák a dobře mířil pod břevno. Brankář Košťálek se právě přesouval, a přesto úžasným reflexem - tzv. „hokejovým semaforem“ míč vyškrábl nad břevno a uchránil tým od pohromy. Stašov vrhl všechny zbývající síly do útočení, domácím se naopak otevřela cesta ke dvěma brejkům, které vždy Šobek napálil do brankáře, přitom měl vedle volné spoluhráče. V poslední minutě vykopl z brankové čáry Dupač a potvrdil tak vydřenou první výhru.

Nejlepší hráči Březové: Žák, Košťálek, Barták. U Stašova nejlepší: Šabat, Hrdlička.

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.



Sestavy


SK Březová – Bzová
M. Košťálek [-] - J. Kratochvíl [-] (17. P. Nečas [-] ) , J. Hubka [-] , J. Žák [-] , M. Barták [-] , T. Lorenc [-] , P. Šobek [-] (86. M. Košťálek [-] ) , P. Dupač [-] , J. Beneš [-] (79. M. Dochtor [-] ) , R. Kuška [-] , M. Müller [-]

TJ Stašov
V. Hrdlička [-] - O. Podhorník [-] , A. Kučera [-] , J. Malý [-] , D. Hruška [-] , T. Eichenmann [-] , R. Halák [-] (76. M. Hityk [-] ) , P. Dlouhý [-] , J. Bílek [-] , V. Šabat [-] , M. Barborka [-]

ŽK: 15. P. Šobek , 34. P. Nečas , 53. J. Žák - 12. V. Hrdlička , 21. V. Šabat , 72. R. Halák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HÁJEK Václav - ŠPICL Martin, PLECITÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Adam Vokáč
Tip experta: výhra hostů

Březová nebude bodovat ani tentokrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů