Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 16:00

6.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drozdov byl v Jáchymově lepším týmem, nakonec bral jen bod


Branky


7

Čechie nyní podává výkony jako na houpačce, po super výkonu na ČL U Beroun B následoval doma tzv. „obraz bídy a utrpení“. Bez pohybu, nápadu, bez dvou přesných přihrávkách po sobě. Drozdov předvedl nadšený výkon, okořeněný uměním Jakuba Pichlíka. Zasloužil si dokonce vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pichlík se hezky trefil

Jáchymovu bohužel citelně chyběl Frydrych a hra postrádala fotbalové myšlení. V 17. minutě domácí přežili chybu u postranní čáry a přečíslení 5 na 2. Po nesmyslné reklamaci následoval nepřímý kop a ten mistrně Pichlík zužitkoval střelou do břevna a sítě 0:1. Ve 29. minutě se zrodily velké chvíle Morsteina, nejprve z úrovně penalty propálil brankáře a po minutě z rohu šestnáctky přesně k tyči způsobil obrat na 2:1. Čechie udržela náskok do poločasu jen zásluhou výkonu brankáře Merhouta. Ten chytil sólo Pichlíka a postupně se drželi za hlavu Zelenka a V. Vodička.

Jáchymov mohl v závěru ještě paradoxně vyhrát

Druhý poločas byl v podání Jáchymova ještě zoufalejší. Po několika varování z kopaček aktivních hostů se v 69. minutě zády k brance dostal k míči Pichlík, chytře se otočil a nikým neatakován z 17 metrů vyrovnal střelou pod břevno. Paradoxně v samotném závěru málem Cihelka pro domácí zařídil výhru, neboť ve velkém závaru zakončoval zblízka kolenem, ale brankář Krafek byl dobře postavený.

Nejlepší hráč Jáchymova: Merhout

Nejlepší hráči Drozdova Pichlík a Švarc.

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.

Článek na stránkách Čechie.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Nový Jáchymov
Nový Jáchymov: Ani se nechtělo věřit, že Čechie, která v minulém kole v Berouně podala velice dobrý výkon, bude po čtrnácti dnech na domácím trávníku opět fotbalově strádat. Merhout v brance znovu několikrát v poslední chvíli zachraňoval Čechii od pohromy a mezi tyčemi se ani tentokrát rozhodně nenudil. Více než markantně byla v tomto zápase znát neúčast nemocného Frydrycha, Čechii tak během celého utkání scházela mezihra, a především fotbalová myšlenka. Soupeř z Drozdova se doposud v tabulce okresního přeboru krčil u jejího dna, ale na trávníku rozhodně nebyl horším celkem.




Sestavy


TJ Čechie Nový Jáchymov
Z. Merhout [-] - M. Krákora [-] , M. Stárek [-] (60. Y. Odeesho [-] ) , J. Havel [-] , L. Spurný [-] - L. Patera [-] , T. Cihelka [-] , P. Sýkora [-] (76. P. Pelc [-] ) , R. Vávra [-] (66. V. Cimpa [-] ) - J. Morstein [-] - M. Vlček [-]

TJ Drozdov
V. Krafek [-] - A. Větrovský [-] , J. Pichlík [-] , V. Štochl [-] , T. Fíkar [-] , J. Zelenka [-] , V. Vodička [-] , F. Švarc [-] (72. P. Sládek [-] ) , M. Spurný [-] , M. Voráček [-] , M. Pajer [-]

ŽK: 17. J. Havel , 41. M. Stárek , 58. M. Krákora , 88. L. Patera , 89. T. Cihelka - 44. V. Vodička , 81. J. Pichlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VLACHOPULOS Patrik - VLACHOPULOS Achileas, ZÁVORA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Karel Vajs
Tip experta: výhra domácích

Jáchymov je doma velice silný.

Tip: výhra domácích