3:1
(1:1)
15. V. Koten
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

6.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žebrák v zajímavém utkání zaslouženě sebral všechny body


Branky


31. A. Vokáč , 53. D. Spousta , 77. D. Pergl - 15. V. Koten
7

Velice zajímavé, rušné a rychlé utkání. Stálý územní tlak Žebráka dlouho narážel na kvalitní tým rezervy a těžko se prosazoval do brankových příležitostí. Očekávaná výhra se tedy rodila poměrně obtížněji, nakonec nádherné branky rozhodly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Adam Vokáč se perfektně trefil

Týmy se dlouho testovaly, lépe začli hosté, když v 15. min Novák se uvedl výbornou průnikovou přihrávkou a z 14 metrů k tyči pohotově Václav Koten překonal brankáře Mojžíše 0:1. Ve 25. minutě v malém vápně hlavičkoval Herejt do tyče. Ve 31. minutě získali domácí zásluhou důrazu na hraně šestnáctky odražený míč a A. Vokáč ze 17 metrů přes celou branku perfektně trefil na 1:1. Před přestávkou vyslal A. Vokáč utěšenou střelu z 25 metrů nepatrně mimo. Po chvíli přešel Procházka přes dva protihráče, ale Vajs neproměnil.

Spousta vymetl pavučiny

I po přestávce byl Žebrák aktivnější a trpělivější. V 53. minutě se přítomní divili, kam jde Spousta s míčem, bylo to totiž podél šířky šestnáctky, kdy si jej naváděl a pojednou z 18 metrů nevídaně přesnou střelou do horního růžku všechny umlčel 2:1. Postupně řada střídání přece jen hru rozdrobila. Nejlepší hráč na hřišti Adam Vokáč ještě ze 13 metrů v sólu neuspěl. Ale již v 77. minutě po promáchnutí míče obráncem se k němu dostal D. Pergl a z 9 metrů dal pojistný gól 3:1. V závěrečné čtvrthodině se objevil chaos v obranné fázi hostí a mohou jen děkovat brankáři Matěji Kotenovi. V 82. minutě jej nepropálil ani nadvakrát v malém vápně Kučera.

Utkání se vydařilo i rozhodčímu Michalu Pánkovi.

Nejlepší hráči Žebráka: A. Vokáč, Spousta, Kuška, D. Pergl

Nejlepší hráči Hořovicka B: M. Svoboda, V. Koten, Frydrych

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.



Sestavy


TJ Spartak TOS Žebrák
M. Mojžíš [-] - K. Vajs [-] (68. T. Pergl [-] ) , D. Spousta [-] , M. Fiala [-] (73. I. Kučera [-] ) , M. Žalud [-] , M. Herejt [-] , A. Vokáč [-] , A. Procházka [-] (58. D. Pergl [-] ) , T. Kuník [-] , D. Černý [-] , O. Kuška [-]

SK Hořovice B
M. Koten [-] - J. Povolný [-] (46. M. Kuška [-] ) , T. Hegedüs [-] , M. Novák [-] (71. T. Kaňka [-] ) , M. Svoboda [-] , V. Koten [-] , V. Jančí [-] (75. R. Vokůrka [-] ) , J. Hošťálek [-] (55. M. Kyncl [-] ) , Š. Šíma [-] , J. Štajner [-] , P. Frydrych [-]

ŽK: 50. O. Kuška - 57. Š. Šíma , 58. V. Jančí .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: PÁNEK Michal - PECKA Vlastimil, POS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Karel Vajs
Tip experta: výhra domácích

Očekávám další těžké a vyrovnané utkání, přesto věřím, že vyhrajeme.

Tip: výhra domácích