Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 10:15

5.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Závodí padly dvě červené a pět branek, domácí Cembrit málem přišel o dobře rozehraný zápas


Branky


8

Poločas byl plně v domácí režii, soupeř neškodný. Po obrátce se Cembrit zbytečně brzo zatáhl a Stašov situaci využil a sahal po bodu. Nakonec se štěstěna obrátila na stranu Závodí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cembrit šel do zaslouženého vedení

V 6. minutě zajímavá střela Davida minula branku. Ve 12. minutě zahrával trestný kop z 20 metrů Čížek a utaženou střelou k tyči překonal brankáře 1:0. V 18. minutě vyslal hostující Kramer jedovatou střelu z 22 metrů, Ilko zachránil pod víkem. Po deseti minutách došlo k totožné střele Dlouhého a zpod břevna opět dobře vrazil Ilko. Postupně domácí předvedli několik dobrých kombinačních akcí, postrádaly jen přesnější zakončení. Ve 37. minutě se lépe vydařilo Čížkovi a před brankovou čarou zachraňoval Bílek. Ve 42. minutě rohový kop D. Novotného nepřesně odvracel obránce směrem k vlastní brance a zblízka L. Nápravník možností nepohrdl 2:0.

Dvě červené pro hosty, domácí museli ke konci ještě zabrat

Po změně stran se v úvodní minutě vydařil únik Z. Nápravníkovi z 9 metrů z úhlu jej brankář Hrdlička vychytal. Tato aktivita byla od Cembritu na dlouhé minuty poslední. V 63. minutě odražený míč napálil z 19 metrů Kučera, taková trefa není k vidění v každém kole, míč od tyče zaplul do sítě u protější 2:1. Stašov se naráz zlepšil i přes vyloučení Závorky pro druhé napomenutí byl více na míči a toužil po vyrovnání. Vyplatilo se mu i přesunutí rychlonohého T. Eichenmanna z obrany do útoku. V 80. minutě byl u míče dříve než brankář a kopala se penalta, kterou Malý s jistotou proměnil. Teprve tehdy se Závodí probralo ze spánku a po nechtěné asistenci hostujícího zadáka se dostal na opačném křídelním prostoru do tahu na branku Z. Nápravník a z 12 metrů pohlednou střelou pod břevno zařídil 3:2. Krátce poté v 85. minutě si Kramar vysloužil druhé napomenutí. V závěru po ideálním centru Z. Nápravníka netrefil z 6 metrů branku D. Novotný.

Nejlepší hráči Cembritu: Zednik, Z. Nápravník

Nejlepší hráč Stašova: T. Eichenmann

Reportáž se spolupráci s panem Sýkorou.

FOTO: Pavel Jonáš



Sestavy


Cembrit Beroun
J. Ilko [-] - L. David [-] (60. J. Janeček [-] ) , D. Novotný [-] , Z. Nápravník [-] , M. Čížek [-] , J. Landa [-] , F. Šťastný [-] , L. Helebrant [-] , R. Beňo [-] , L. Nápravník [-] , V. Zedník [-]

TJ Stašov
V. Hrdlička [-] - M. Hityk [-] , A. Kučera [-] , J. Malý [-] , D. Hruška [-] , T. Eichenmann [-] , R. Halák [-] (46. O. Podhorník [-] ) , P. Dlouhý [-] , J. Závorka [-] , J. Bílek [-] , Z. Krušina [-] (81. V. Velek [-] )

ŽK: 34. L. Nápravník , 76. L. Helebrant , 80. J. Ilko , 88. V. Zedník , 89. R. Beňo , 90. M. Čížek - 36. P. Dlouhý , 45. M. Hityk , 56. Z. Krušina , 58. J. Závorka , 88. D. Hruška . ČK: 67. J. Závorka , 85. M. Hityk .
Hráči zápasu: Z. Nápravník , V. Zedník - T. Eichenmann .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KNOTEK Václav - VLACHOPULOS Patrik, VLACHOPULOS Achileas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Pavel Kratochvíl
Tip experta: výhra domácích

Cembrit je doma hodně silný v kranflecích a se Stašovem si poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích