3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:30

4.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drozdov se předvedl zlepšeným výkonem, ale ani ten na Trubín nestačil


Branky


7

Zlepšený výkon Drozdova, zejména do poločasu, jenže narazil na kvalitního soupeře. Navíc Trubín si chytře počkal na chyby a nemilosrdně trestal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pichlík ohrozil Hejcmana po dvou minutách hry

Drozdov překvapil svižným úvodem, hned ve 2. minutě zakončil Pichlík z 6 metrů a vynikající zákrok předvedl Hejcman. Ve 14. minutě unikl Vokáč a na zpětnou přihrávku si skvěle naběhl Novák, přečíslil soupeře a ze 7 metrů pod víko 1:0. Na druhé straně přehlavičkoval branku z malého vápna Voráček. Hra se odvíjela od výkonu bratří Kličků, nápad a myšlenku dával Radek, bojovnost a nasazení preferoval Jiří. Ve 44. minutě podržel Trubín opět Hejcman, když vyřešil velký závar v malém vápně. Vzápětí po dlouhém 25metrovém pasu následoval protiútok, kdy střed obrany hostí propadl a Brodan nekompromisně zvýšil na 2:0.

Drozdov odpadl, Trubín soupeře školil

Drozdov po poločase herně odpadl, neboť ztratil střed hřiště, soupeř naopak klidnou rozehrávkou školil soupeře. V 56. minutě zakončil standardku J. Klička k bližší tyč, brankář Krafek byl připraven. Úroveň postupně opadla, líbil se jen pokus o lob R. Kličky. V 64. minutě unikl v křídelním prostoru s chutí hrající Brodan a předložil jako na zlatém podnose pro Vokáče, jenž z 1 metru napnul síť 3:0.

Nejlepší hráči Trubína: Brodan, Hejcman, Novák, J. Klička

Nejlepší hráči drozdova: Pichlík, Vít Vodička, Větrovský

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.



Sestavy


TJ FC Freyburg Trubín
D. Hejcman [-] - R. Křesťan [-] , M. Novák [-] , P. Maleček [-] , M. Blaha [-] - O. Petráš [-] (69. J. Kalina [-] ) , M. Porsch [-] , J. Klička [-] (84. J. Váca [-] ) , R. Klička [-] - P. Brodan [-] (73. J. Gracias [-] ) , D. Vokáč [-]

TJ Drozdov
V. Krafek [-] (73. D. Waldhauser [-] ) - J. Zelenka [-] , M. Voráček [-] (82. T. Štochl [-] ) , F. Kovařík [-] (85. P. Jedlička [-] ) , F. Švarc [-] , A. Větrovský [-] , V. Vodička [-] , J. Kalina [-] (57. V. Štochl [-] ) , J. Pichlík [-] , T. Fíkar [-] (80. J. Štajner [-] ) , M. Spurný [-]

ŽK: 50. M. Blaha , 72. R. Křesťan - 17. J. Pichlík , 28. J. Kalina , 60. T. Fíkar , 84. V. Štochl .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Červenka Martin - ŠPICL Martin, SEKERKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Miroslav Blaha
Tip experta: výhra domácích

Body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích