4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 17:00

3.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Karlštejn dlouho odolával, ale Čechie v silné sestavě brala všechny body


Branky


18. L. Patera , 26. M. Šaman (vl.) , 64. J. Morstein , 81. T. Frydrych - 10. E. Klusák
5

Čechie v nejsilnější sestavě v úvodu prohrávala souboje a přihrávky nenacházely správného adresáta. Výsledek jasný, ale Karlštejn šel do vedení a dlouho odolával.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli po hlavičce Klusáka do vedení

V 10. minutě protiútok hostí po levé straně zakončil lehkou hlavičkou Klusák 0:1. V 18. minutě krásný pas Morsteina našel Pateru a ten z 6 metrů umístil na správné místo. Od té doby nastalo výrazné zlepšení domácích. Ve 26. minutě vybídl Frydrych po kličce Morsteina do šance a ten se štěstím přetlačil u tyče Šamana, který v tísni srazil míč do vlastní sítě 2:1.

Klusákovo zakončení Merhout vytáhl na roh

Po změně stran Hůrka vysunul Klusáka, jeho zakončení z 14 metrů brankář Merhout vytáhl na roh. V 51. miutěn Cihelka hezky vypálil brankář Kliment byl připraven. V 64. minutě Novák uvolnil do křídelního prostoru ideální přihrávkou Morsteina, jenž se kličkou zbavil brankáře a z úhlu dopravil do sítě 3:1. V 75. minutě zahrával Fiala trestný kop a pod břevnem skvěle zasáhl brankář Merhout. V 81. minutě se otevřela před Frydrychem dálnice a po samostatné akci s velkým přehledem pečetil stav 4:1.

U Jáchymova nejlepší hráči: Morstein, Frydrych, Krákora, Merhout

U Karlštejna nejlepší Fiala, Klusák, Hůrka

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.

Článek na webu Čechie.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Nový Jáchymov
Nový Jáchymov: Čechie byla v domácím utkání proti soupeři z podhradí favoritem, přesto se do vedení dostali brzy fotbalisté Karlštejna Neobsazenému Klusákovi stačilo lehce trefit míč hlavou a ten zapadl k levé tyči domácí branky - 0:1. Čechie působila v prvních minutách hodně rozpačitým dojmem a ke své hře se dostala až po úvodní čtvrthodině.

TJ Karlštejn
Michal Šaman, hráč: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a odměnou nám byl vedoucí gól. Pak se nám ale nepodařilo zachytit rychlý protiútok a následně jsme si nešťastně vstřelili vlastní gól. Druhý poločas jsme se snažili něco vymyslet, herně to nebylo úplně špatné, ale srazila nás téměř nulová střelba, místo které jsme se snažili vymýšlet něco navíc. Nový Jáchymov pak dvakrát udeřil do naší otevřené obrany a bylo rozhodnuto.



Sestavy


TJ Čechie Nový Jáchymov
Z. Merhout [-] - M. Krákora [-] , L. Spurný [-] , O. Novák [-] , Y. Odeesho [-] - J. Krob [-] (53. D. Ondračka [-] ) , T. Cihelka [-] , T. Frydrych [-] , R. Vávra [-] (80. P. Sýkora [-] ) , L. Patera [-] (80. P. Pelc [-] ) - J. Morstein [-]

TJ Karlštejn
L. Kliment [-] - M. Chvojka [-] , M. Fiala [-] , V. Otčenášek [-] , M. Šaman [-] , V. Machulka [-] , J. Soukup [-] , E. Klusák [-] , Š. Zajíc [-] , O. Cajthaml [-] (65. M. Puchar [-] ) , J. Hůrka [-]

ŽK: 30. R. Vávra , 42. J. Krob , 70. D. Ondračka - 52. M. Šaman .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŠPICL Martin - VLACHOPULOS Patrik, VLACHOPULOS Achileas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Štveráček

Expert: Matěj Herejt
Tip experta: výhra domácích

Domácí vyhrají.

Tip: výhra domácích