Zaječov si z půdy posílené rezervy Hořovicka odvezl cenný bod


Branky


7

Nejspíše zasloužená dělba bodů, do poločasu vydatně posílená rezerva o hráče divizního kádru předváděla větší útočnou aktivitu. Po obrátce Zaječov měl téměř domácí prostředí a více brankových příležitostí. Velkou obětavostí a bojovností si odváží cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křikava z 8 metrů vychytal Vl. Ungra

Ve 14. minutě po chybné rozehrávce obránce se dostal do jasné šance Vl. Ungr, ale z 8 metrů mu zkazil radost brankář Křikava. Ve 33. minutě výtečně četl hru brankář Štěpánek a ve skluzu zabránil brance z kopaček Bělohlávka. Po chvíli líbivou kombinaci po ose Hegedus a Šíma posledně jmenovaný z 9 metrů zakončil mimo. Utěšenou střelou kontroval Braun. Ve 45. minutě výborně hlavičkoval po rohu z 7 metrů M. Sommr, ještě lepší zákrok vytáhl Křikava.

Jančí našel krásným pasem Bělohlávka a ten otevřel skóre

Po přestávce vybočila z průměru jedovaté střela M. Svobody z 18 metrů. V 55. minutě vymyslel ideální průnikový pas Jančí a v běhu si míč převzal Bělohlávek a přes celou branku k tyči ze 13 metrů otevřel skóre 1:0. V 67. minutě se příliš nevydařil odkop brankáři Křikavovi, při možnosti Šimůnka vše brankář napravil. V 72. minutě se zrodila pohledná kombinace, kdy Šimůnek uvolnil M. Ungra a ten našel 4 metry před brankou volného Brauna, pro kterého nebylo těžké vyrovnat. V 89. minutě se málem Zaječov dočkal nevídaného, když M. Ungr z úhlu z 9 metrů zakončil přes celou branku nepatrně mimo.

Nejlepší hráči Hořovicka B: Bělohlávek, Křikava, Jančí, M. Svoboda. Nejlepší hráči Zaječova: M. Sommer, R. Tomášek, Šimůnek, Braun

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: SEKERKA Pavel - VEVERKA Zdeněk, VODIČKA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 9. 2019 12:25
Hodnocení zápasu
9. 9. 2019 11:35
Hodnocení zápasu
Tomáš Štveráček

Expert: Matěj Herejt
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že rezerva vyhraje.

Tip: výhra hostů