3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 14:00

2.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žebrák si pohodlně došel pro výhru nad Čechií


Branky


51. M. Herejt , 64. M. Fiala , 70. M. Herejt
6

Zasloužená výhra Žebráka, Čechie s velkou dávkou štěstí přežila bez pohromy poločas. Dále rozhodla fyzička, lepší start na míč a hodně shrnuto – projevilo se mládí. Přesto paradoxně v poslední desetiminutovce měli hosté tři brankové příležitosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím v první půli nebylo přáno

Domácí jasně přehráli soupeře, spoustu příležitostí jim vychytal brankář Merhout. Snaha se prosadit byla vidět na Morsteinovi, byl však skvěle pokryt Kuníkem. Postupně dobré možnosti nezužitkovali D. Spousta, A. Vokáč ani Procházka.

Adam Vokáč připravil pro Herejta úvodní branku

Přetížená hostující obrana zachybovala v 51. minutě, kdy Krákora věnoval míč soupeři, A. Vokáč připravil pro Herejta a ten povedenou střelou zařídil vedení 1:0. V 64. minutě si vyhrávající tým vypracoval přečíslení tři na jednoho a pohlednou kombinaci zakončil Fiala do prázdné branky 2:0. V 70. minutě ideální centr Procházky v malém vápně dopravil na správné místo Herejt. V 80. minutě neproměnil Frydrych pokutový kop, branka byla pro něho malá. Domácí tým podržel v závěru brankář Mojžíš při dobrých dvou možnostech protivníka.

U Žebráka nejlepší výkon Herejt, Fiala a Kuník. U Jáchymova nejlepší brankář Merhout.

Report ve spolupráci s panem Sýkorou.

Článek na stránkách Čechie.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak TOS Žebrák
Jan Novák, hráč: Do zápasu jsme vstoupili s jasným cílem, který se povedlo naplnit. Zabránit v rozehrávce Frydrychovi, který připravuje góly pro Morsteina a právě jeho důkladně bránit. Byt aktivní a soupeři nedat prostor. O Morsteina se cely zapas staral Tomas Kuník, který si počínal velice dobře a střed zálohy patřil Adamu Vokáčovi a Davidovi Spoustovi. V prvním poločase bylo několik neproměněných šancí ze strany domácího tymu, dvě z těsné blízkosti Jachymovkeho gólmana. Ve druhém poločase již 2x úspěšně zakončil Matěj Herejt, který byl i velmi pracovitý dozadu, kde velmi vypomáhal naší záloze a Matěj Fiala, který ovládl levou stranu zálohy. Hostující tým přeci jen ukázal svou sílu, kdy Morstein 2x zakončoval, ale vše vyřešil klidný Marek Mojžíš v domácí brance. Frydrych dokonce dostal ke konci zapasu šanci pokutového kopu, ale ten poslal hodně vedle. Žebrák podal týmový a bojovný výkon a vítězství tak bylo zasloužené.

TJ Čechie Nový Jáchymov
Nový Jáchymov: Čechie v Žebráku dlouho vzdorovala územní převaze domácích, naději na bodový zisk dával i poločasový bezbrankový stav, pak se ale projevila fyzická kondice o poznání mladšího soupeře (věkový rozdíl základních sestav představoval v součtu 69 let, domácí s věkovým průměrem cca 25 let, Čechie pak 31,5 roku...) a hosté mohli na body rázem zapomenout.



Sestavy


TJ Spartak TOS Žebrák
M. Mojžíš [-] - K. Vajs [-] , D. Spousta [-] , M. Fiala [-] , M. Žalud [-] , M. Herejt [-] (75. T. Pergl [-] ) , A. Vokáč [-] , A. Procházka [-] (81. I. Kučera [-] ) , T. Kuník [-] , D. Černý [-] , J. Novák [-]

TJ Čechie Nový Jáchymov
Z. Merhout [-] - M. Krákora [-] , M. Stárek [-] , L. Spurný [-] - T. Cihelka [-] , V. Cimpa [-] (57. P. Pelc [-] ) , R. Vávra [-] , J. Krob [-] - T. Frydrych [-] , J. Morstein [-] , M. Vlček [-]

ŽK: 65. M. Herejt , 82. J. Novák - 14. J. Krob , 31. M. Vlček , 67. L. Spurný .
Hráči zápasu: M. Fiala , M. Herejt , T. Kuník - Z. Merhout .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HÁJEK Václav - PLECITÝ František, SETNIČKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Žebrák v těžkém utkání s Jáchymovem vyhraje.

Tip: výhra hostů