3:1
(1:0)
78. J. Hubka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 10:15

2.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Ve slunečném počasí a spíše v bitvě byl o něco lepší Cembrit


Branky


23. M. Vydra , 49. D. Novotný , 81. R. Beňo - 78. J. Hubka
6

Ve vedru žádná oslava fotbalu, spíše bitva, nelehká pro rozhodčího na rozhodování. Březová dost domácí potrápila, naštěstí neměla kvalitní koncovku. Celkově tentokrát rozhodovali sváteční střelci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vydra zužitkoval centr Beňa dokonale

Cembrit se pomalu rozehrával, soupeř aktivnější a vůbec to nevypadalo, že se střetly týmy z opačných pólů tabulky. Teprve ve 12. minutě zakončil domácí David hlavičkou z 8 metrů přes celou branku mimo. Ve 20. minutě se rozhodl vypustit střelu z 20 metrů Z. Nápravník a skvělý zákrok vytáhl brankář Košťálek, když pod břevnem zachránil od pohromy. Ve 23. minutě již bylo vše podle domácích not, centr R. Beňa zpracoval Vydra a z 19 metrů umístil k tyči 1:0. Po chvíli centr Z. Nápravníka hlavičkoval D. Novotný z 5 metrů do připravené náruče brankáře. Postupně nesmyslně třikrát zajeli hostující hráči do brankáře Ilka, když měl dávno míč pod kontrolou. Ve 35. minutě se prosadil přes obránce z boku pokutového území Lorenc a ze 7 metrů z úhlu zachránil u tyče brankář Ilko. Ve 37. minutě se vzájemně napadli v přerušené hře domácí Ilko a hostující Sitta a po zásluze putovali předčasně do sprch. Pro Závodí větší komplikace, musel odstoupit z pole M. Novotný a do klece vstoupil nestor Pavel Červený. Do přestávky byla koukatelná jen jedovatá střela Davida.

Beňo našel Novotného, který podél brankáře zvyšoval na 2:0

Hned po změně stran unikl David a nezištně našel rozběhlého Sládka, brankář proti němu vyběhl až na hranici šestnáctky a Sládek zakončil nepatrně mimo konstrukci. Ve 49. minutě se vydařil únik R. Beňovi a z jeho přihrávky D. Novotný z 11 metrů k tyči nedal brankáři šanci 2:0. Poté po dlouhém autu se v malém vápně špatně trefil Pavlík. V 65. minutě se nadechnul stoper Šťastný k málo vídanému sólu přes celé hřiště až před brankáře, nádhera, chyběla jen lepší koncovka. První náznak útočné snahy Březové se zrodil při dalekonosné střele Dupače, brankář Červený nepatrně tečoval na roh. V 69. minutě při křídelním úniku Z. Nápravník obešel kličkou i brankáře a z brankové čáry obětavě odvrátil Beneš. Doposud první úspěch sezóny přinesla 78. minuta, kdy Hubka z 19 metrů k tyči propálil hradbu těl i brankáře 2:1. Z rozehrávky unikl Landa a z úhlu jej vychytal brankář Košťálek. V 81. minutě obránci pouze přihlíželi slalomu R. Beňa přes tři protihráče a chytře pod padajícím brankářem zajistil pojistku 3:1.

Nejlepší hráči Závodí: Vydra, Šťastný, Landa, Z. Nápravník. Nejlepší hráči Březové: brankář Koštálek, Hubka, Dupač.

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.

FOTO: Pavel Jonáš



Sestavy


Cembrit Beroun
J. Ilko [-] - L. David [-] (69. M. Beňo [-] ) , D. Novotný [-] , Z. Nápravník [-] , M. Vydra [-] , J. Landa [-] , F. Šťastný [-] , L. Helebrant [-] , R. Beňo [-] , R. Sládek [-] (85. O. Uksa [-] ) , M. Novotný [-] (38. P. Červený [-] )

SK Březová – Bzová
M. Košťálek [-] - D. Pavlík [-] , J. Malý [-] , M. Barták [-] (82. M. Svoboda [-] ) , J. Kratochvíl [-] (46. M. Košťálek [-] ) , J. Beneš [-] , T. Lorenc [-] , J. Kadlec [-] , P. Dupač [-] (86. D. Novák [-] ) , R. Sitta [-] , J. Hubka [-]

ŽK: 31. L. David - 37. M. Košťálek , 49. P. Dupač , 86. D. Novák . ČK: 37. J. Ilko - 37. R. Sitta .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Červenka Martin - PLECITÝ František, BICAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Březová po dvou prohrách zabere.

Tip: výhra domácích